Uutta eteisessä

 

IMG_8794.JPG

 

Olen tuskaillut peiliongelmien äärellä tässä tovin. Kaipasin vanhasta kodista peilikaappia, josta saattoi nähdä itsensä myös sivusuunnasta. Tutkailin Ikeasta tätä peiliä, mutta kauhistelin sen koukeroita, kunnes hoksasin lukea kuvauksen; ” Peilin päällä olevan koristeen voi jättää halutessaan pois”. Siispä peili kassan kautta kotiin.

IMG_8795.JPG

Edullisesta kampauspisteestä tuli mielestäni kaunis. Peilin alla on rautakaupasta ostettu metallilevy, joka estää kaikenlaisten pienten meikkiputeli-pirulaisten tippumista lattialle. Kuinka monta arvokasta luomiväriä olenkaan hajottanut elämäni aikana, se on toinen kysymys se. 

IMG_8796.JPG

Säilytän hyllykössä pyyhkeitä, kampaustarvikkeita, meikkejä ja hajuvesiä. Kuvaushetkellä hylly oli melko riisutussa tilassa. Se onkin yksi siivoustapani. Piilotan kaikki tavarat näkyvistä, enkä löydä niitä hetkeen itsekään. Tärkeämpää on kuitenkin se mielenrauha, jonka saan tyhjennetyistä tasoista.

IMG_8793.JPGEnsimmäisessä kuvassa näkyy muuten uudet/vanhat nilkkurit, jotka voisivat olla helposti myös teidän viikonlopun juhlakengät. Homma on helppo, ostat vain klitterisukat ja vedät ne korkokenkien päälle. Leikkaat koron kohdilta reiän ja kiinnität kenkien pohjaan kumiesteen, jotta pysyt pystyssä. Tarkemmat ohjeet täältä.

Loistavaa viikonloppua!

x

Kommentit (3)
 1. Todella kaunis tapa sulla on kuvata ja kirjoittaa blogiasi. Jäin ihan koukkuun!

  Pakko kysyä, mistä löysit kengän pohjille kumiesteet?

  <3

 2. Miten loistoidea nuo kengät! Pinkit tai violetit glittersukkani voisi pukea noinkin.

  Kauniin seesteinen kotikuva jälleen. 🙂

  1. Niinpä! Tosin sitten pitää tehdä sukkiin reikä.

   kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *