Uutta keittiössä

8E43C8C9-7A5B-4485-AF69-247F9620CBDD.jpeg

23539EF6-BF0A-4550-B473-75523C1B2CAC.jpeg

B3A4469A-09F6-4A8B-A093-7179FD55DC97.jpeg

Luulin ja valmistauduin siihen, että saan odottaa ruokapöydäntuoleja vähän kauemmin. Elin jo hetken niin, että tulevan terassin Panton -tuolit olivat väliaikaisina tuoleina siihen asti, että saan haalittua kaavailemani HAY:n tuolit.

Tuolit ovat sen verran arvokkaat, joten alkuperäinen suunnitelma oli ostaa näitä yksi kerrallaan aina palkkapäivän tullen. Olen aina ollut sitä mieltä, että mitään väliaikaista ei kannata ostaa, vaan mielummin on sen hetken verran ilman, kunnes varallisuus riittää siihen tiettyyn huonekaluun, jonka oikeasti haluat. Kaikkea ei välttämättä saa heti, vaan hyvää kannattaa odottaa! Tarkemmin ajateltuna, tämä ajatusmalli pätee elämään muutenkin.

Nyt olin onnekas, sillä löysin tuolit hyvästä alennuksesta, joten päätin napata kaikki kaupasta löytyneet tuolit kotiini. Tuparit ovat ihan oven takana, joten tämä hankinta oli siinäkin mielessä erittäin tarpeellinen.

Ruokapöytä on tähän tilaan vähän liian pieni, mutta tässäkin tapauksessa odotan, kunnes se täydellinen tulee vastaan ja panostan sitten siihen. 

Kommentit (3)
  1. Moikka! Ootko myymässä tota sun ruokapöytää? Olisin kiinnostunut!

  2. No jopas on ihanat tuolit! <3

    Mistä olet löytänyt jalkoihin tuollaiset "pampulat". Onko ne jonkinlaiset suojat lattiaa varten? HAY:n sivuilla olevissa kuvissa niitä ei näyttäisi olevan... (metsästän moisia myös omiin tuoleihini.)

    1. Hello! Pampulat olivat valmiina tuoleissa, joten uskon vakaasti, että kuuluvat tuoleihin vakiona. Finnish Design Shop oli ostopaikka, tai tarkemmin ottaen heidän ystävämyynti, joka pidettiin viime viikonloppuna.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *