Uutta kylppärissä ja rentoutumista

Täällä kylvetään auringossa ja sitä nyt toivotaan entistä enemmän sillä tässä eräänä päivänä taloni katolle asennettiin aurinkopaneelit. Huimat kaksitoista kappaletta!

Opettelen nyt uudenlaisia arjentapoja ja hyödyntämään sähköä kuluttavat laitteet aina aurinkoisena hetkenä. Näin etätyöpäivinä tiskit ja pyykit ovat pyörineet seuranani pitäen kotoisaa hurinaa.

Useimmiten asuminen yksin talossa on vaan mukavaa mutta haluan rehellisesti kertoa myös siitä miten kaipaan toisinaan toista aikuista jakamaan arjen. Erityisesti ne iloiset hetket, kun vaikka aurinko laskee lämmittäen kotia ja värjää sisätilan hennon vaaleanpunaiseksi. Tai kun syksyn ja talven harmaus muuntautuu vehreäksi. Puut synnyttävät uusia silmuja tuonen uuden vaiheen. Tai sen hetken kun pihani puut ovat kukista valkoisenaan. Pidän todella paljon kaiken uuden laittamisesta ja rakentamisesta, niistä onnistumisista haluaisin kertoa. Viime viikolla asensin uuden kaapistot kylpyhuoneeseen ja sain lisää tilaa sille kaikelle kosmetiikalle mitä omistan.

Sitten on niitä päiviä, kun olen innoissani kaikesta tästä mitä olen saanut aikaiseksi. Illan tullen kierrän pihan ympäri, lasken itselleni kylpyveden ja mietin miten onnekas olen pienestä perheestäni. Juuri tästä talosta ja kotini helposta sijainnista. Eikä minulta mitään puutu.

Kommentit (2)
  1. Hei, mielenkiintoinen postaus, kiitos siitä. Paljonko tuollaiseen asennukseen tarvitaan rahaa ja pitääkö sitä katolla olevaa jotenkin huoltaa, pestä, puhdistaa, tms.

  2. Hei! Tekemäsi sängynpääty on aivan t ä y d e l l i n e n. Yritin tutkia rakennus ohjeita kuvien perusteella, mutta ei oikein onnistunut.. Voisitko jakaa tarkemmat rakennus ohjeet matalalle sängynpäädylle? Mukavaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *