Uutta olohuoneessa

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Jengillä on todistettavasti jonkinmoinen sisustushepulisamma här samma här! 🙂

Musta Lundian avohylly saatiin vihdoin kasattua! Onneksi, sillä en kestä keskeneräisiä asioita tippaakaan. Joka kerta, kun näin hyllypinon olohuoneessa, minun teki mieli hypätä kaivoon. No nyt hylly on pystyssä komeampana kuin koskaan ja allekirjoittaneen jalat kuivilla vesillä. En tiedä vielä, onko hyllyn paikka ikkunan edessä, mutta siihen se nyt sulavasti jäi.

Avohylly on vähän haasteellinen, mutta ajattelin kerätä siihen lempikirjojani, joihin palaan usein uudestaan. Pari taideteosta ja muutenkin harkittuja juttuja, mitään ei saa kuitenkaan (tässä kodissa) olla liikaa esillä. 

Pidän siitä, että olohuoneeseen muodostuu jonkinmoisen neliö huonekaluista, jotta sinne on helppo kerääntyä ja istuessa näet ihmiset ympärilläsi. Telkku kaiken keskiössä on ehdottomasti nou nou. Minun täytyykin ottaa olkkarista laajempaa kuvaa myöhemmin, palataanpa siihen siis.

Tunnelmallista talvi-iltaa!

Kommentit (4)
 1. Laura / Homevialaura
  7.1.2016, 07:44

  Terveisiä hepuleista! Teillä on aina niin stailia ja raikasta. Paljon tilaa ja ilmaa ympärillä, mistä tykkään. Meidän suhteellisen pienen kerrostalokolmion olohuoneen hepulit on täysin rajoittuneita tiettyyn huonekalujärjestykseen, mutta se nyt tästä vielä puuttuisi, että siirtelisin kalusteitakin. 😉 Vaikka tavoite on sisustaa mahdollisimman ajattomasti, tuntuu uusi alku kodissakin joskus tarpeelliselta. Parhaillaan haen klassisempaa ja rauhallisempaa, mutta silti rentoa tunnelmaa. Ei mitään bling bling -ylellisyyttä ollenkaan, kylläs tiiät. Telkkari ei tosiaan saisi olla kodin keskipiste. Itsekin varmaan piilotan sen seuraavassa kodissa esimerkiksi lipastoon. Nyt se sentään naamioituu vähän tauluseinään. Onnellista uutta vuotta, Coconen!

  1. Teidän koti on täydellinen ja olet saanut sinne minusta jo nyt kauniin klassisen ja harmonisen tunnelman, ihailen sitä usein. <3 

   Onnellista ja vauvantuoksuista vuotta myös sinulle Lauraseni. <3

 2. Teillä on todella upea koti! Juuri minun makuuni.
  Muistatko vielä minkä merkkinen teidän lattia on ja mikä on värisävy?

  1. Moikka, kiitos paljon! Lattia on upofloorin tammiparketti: Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188×2266.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *