Valinnan vaikeus

page.jpg

Meillä on tosiaan edessä se omakotitalon täydellinen remontti. Pidän siitä että kaikki revitään pois ja saadaan uutta tilalle. Luulin että olen ihan selvillä mitä uuteen kotiin haluan, mutta nyt lukuisten vaihtoehtojen edessä olen ihan sormi suussa. Sekin viel, että on yks toinenkin kenen mielipiteitä pitää kuunnella. Onneksi meillä on suhteellisen sama maku. Ehdottomasti haluan sellaisen neutraalin pohjan josta pidän sitten monet vuodet.

Nyt mietinnässä ovat muuan muassa lattia + lattialämmitys, katto, julkisivun korjaukset, keittiö, ilmastointi, kylppäri, pihasauna(?) ja kaikkea ja mitä vielä.

Hyviä idiksiä, linkkejä ja kuvia otetaan ilolla vastaan.

Leppoisaa huomista vapaata nuppuset!

Kommentit (19)
  1. Hei kivaa kun kommentoit! Ehdottomasti seuraan teidän projektia. Joo ja mun mies on ihan lautalattian kannalla – koitetaan mahd.pian selvittää kandeeko sitä laittaa lattialämmityksen kanssa. Laattalattia lienee parhain lattialämmityksen kaverina, mutta kyllä aito puu ois se paras jalalle. <3

  2.  

    Meille on tulossa Lato. Ulla Koskisen oma Lato on aivan mahtava, ihania sisustusratkaisuja. Itse olen tällä hetkellä tosi innostunut betonista. Harmikseni kuulin, että esim. betoniset keittiö- tai kylppäritasot ovat vaativia hoidettavia, joten se vähän ainakin minun kohdallani vähentää niiden hehkua. Pitää tätäkin asiaa vielä selvitellä jos noita sisustusbetoneita vaikka olisi erilaatuisia.

    Olemme myös miettineet lautalattiaa, mutta emme ainakaan vielä ole löytäneet ratkaisua miten sen saisi sovitettua lattialämmitykseen, joka meille myös tulee. Jos sinä löydät siihen ratkaisun, niin kirjoittele ihmeessä siitä! Toisena (ja todennäköisenä) vaihtoehtona tällä hetkellä on massana levitettävä ns. design-lattia, joka näyttää ainakin kuvissa betonille. Sitä pitää päästä katsomaan jossain ihan livenä.

    Mitään lopullisia materiaalivalintoja emme ole tehneet, mutta kodissamme tulee olemaan harmaata, mustaa ja valkoista. Keittiön (ja muutkin tilat) haluamme rakentaa niin, että mahdollisimman paljon tavaraa on piilossa kaapeissa, mutta kuitenkin helposti otettavissa käyttöön, jotta saadaan paljon puhdasta tyhjää pintaa. Onneksi nykyään on vaikka mitä ratkaisuja olemassa.

    Meidän projektin etenemistä voi seurata täältä http://kotilato.blogspot.com .

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *