Valkoinen olohuone

Coco Sweet Dreams

Kuvia Less Is Moren toisesta kohteesta, jonne pääsin onnekseni vierailemaan. Jaan tämän asunnon kahteen postaukseen, sillä haluan esitellä ensin tämän ihanan olohuoneen yksinään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis kokonaisuus - pääosassa matto, joka antaa tilalle sen viimeisen silauksen ja persoonallisen ilmeen. Ilman mattoa olkkari olisi aika kolkko.

Tykkään tosi paljon, kun huonekalut on sijoitettu noin - kokoaa kivasti oleskelutilan omaksi alueekseen. Ihastuin muuten kovin olohuoneen valkoisiin nojatuoleihin. Less Is More -sivuston Anna ja Tuomas olivat ostaneet tuolit edullisesti nettihuutokaupasta ja päällystäneet ne valkoisella nahalla. Arvaten olen nyt innoissani tsekkaamassa samantapaisia tuoleja meille päällystettäväksi.

/beautiful livingroom

Kommentit

Nan (Ei varmistettu)

Ihana olkkari! Meillä on just nuo samat tuolit päällystettynä. :) Niitä löytyy aika usein kirppareilta tai nettihuutokaupoista.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, niin kuulema! Täytyy pitää silmät auki noiden tuolien suhteen. :)

Korinna (Ei varmistettu) http://kkorinna.blogspot.com

Siis mä oon niiin kauan halunnu tommosen maton olkkariin, mut oon aina pelänny kuitenki ettei se sopis tai et näyttäis jotenki väärältä, mut täs sitä näkee et I-H-A-N-A!!! Täytyy avata uus sisustuskeskustelu poikaystävän kans ;D

Coco
Coco Sweet Dreams

Matto on myös mun unelmalistalla, tarvitsee ympärilleen mun mielestä just jotain valkoista tai vaaleaa puuta, kuten kuvassa. Sellainen yönsininen samankaltainen matto olisi kans aivan ihana!

Tyyne
Sukat makkaralla

Näyttääpä tyylikkäältä! Ja tuo matto, ihana!

Coco
Coco Sweet Dreams

Koti oli livenä vielä ihanampi, ihan kuin olisi astunut ruotsalaiseen Alvhem-kotiin - henki samanlaista raikkautta ja tyyliä.

Tyyne
Sukat makkaralla

Minustakin tämä näytti jotenkin hyvin samanlaiselta, mitä olen bongaillut mm. skönä hem- lehdestä :)

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Aivan ihana kokonaisuus!

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä! Esittelen mahdollisimman pian lisää tästä kodista... ainakin lastenhuone ja yläkerran makkari. <3

Mimosa

Noi olkkarinpöydät! Ihanat, meille heti! (et satu tietää mistä tommosia saa?. Muistelen nähneeni tollaset jossain muuallakin, mutten muista yhtään mistä)

SaaraSofia (Ei varmistettu) http://silkesband.blogspot.com

ah, inspiroivaa !

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla, itselle myös. :)

emminen (Ei varmistettu)

Ihania tauluja! Mistä tollaisia saa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ilman muuta! Aikaisemmassa Less Is Moren postauksessa mainitsinkin, että näitä tekstitauluja voi tehdä itse. Valitsee kooksi esim A1:sen tai A2:sen ja kirjoittaa itselle parhaiten sopivan ajatuksen. Julisteen voi tulostuttaa kopiolaitoksella ja laittaa kehyksiin. Kuvan kehykset - ainakin vasemman puoleinen on Ikeasta. Tammikehys on hyvin kaunis! <3

Tuo Less is More -sivusto on kyllä mahtava inspiraation lähde.

Muuten mistä mahdoit löytää Instagramin puolella vilahtaneen vaalean harmaan eteisen maton? Itsellä on juuri tuontyylinen kynnysmatto hakusessa nimittäin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä teen postauksen tästä hetimiten, mutta siis ostopaikka on Loviisan Aitta Ruskolla. :)

Tasaraita

Meille on talveksi tulossa kylmää lattiaa lämmittämään anopin luota juurikin hyvin samanlainen punertava itämainen matto. Hassua tässä on se että  meillä on olohuoneessa valkoinen sohva ja valkoinen Hayn Tray-table olohuoneen pöytänä. Löytyypä valkoinen DLM-pöytäkin sohvan sivusta kahvinjuontia varten. Tykkään kyllä kuvan kodista paljon, arvatenkin se osuu juuri omaan sisustusmakuun. :)

Teilläkin on niin ihanan vaalea koti että tuollainen lämpimänvärinen iso matto sopisi varmasti hienosti. Mä niin muuten tykkään teidän kodista, kaunista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihana, kiitos! Täällä haaveillaan kans itämaisesta matosta, nyt olen vähän miettinyt sellaista yönsinistä versiota - olisi todella kaunis just valkoisten huonekalujen kaverina. <3

Jep (Ei varmistettu)

Nähnyt ihan livenä tuon olkkarin -ja koko asunnon, ihan ostamismielessä. Ei ollut meidän tarpeille vaikka puutaloa siis haetaan, mutta todella kaunis koti ja ihanasti sisutettu. Samaa henkii oma kotikin ja jotenkin tuolla tuli sellainen fiilis kuin olisi omaan kotiinsa astunut. Harmi, että ei sitten muutoin ollut sopiva. :/

Lauriëtte (Ei varmistettu) http://www.tijgertjerawr.com

I really love the "Do more of what makes you happy" poster! Do you have any idea whether this poster is being sold somewhere?

Kommentoi