Valkoinen olohuone

asunto2.JPG

P1018979.JPG

P1019001.JPG

P1018974.JPG

P1018978.JPG

P1019002-tile.jpg

P1018971.JPG

asunto2_oh.JPG

Kuvia Less Is Moren toisesta kohteesta, jonne pääsin onnekseni vierailemaan. Jaan tämän asunnon kahteen postaukseen, sillä haluan esitellä ensin tämän ihanan olohuoneen yksinään. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis kokonaisuus – pääosassa matto, joka antaa tilalle sen viimeisen silauksen ja persoonallisen ilmeen. Ilman mattoa olkkari olisi aika kolkko.

Tykkään tosi paljon, kun huonekalut on sijoitettu noin – kokoaa kivasti oleskelutilan omaksi alueekseen. Ihastuin muuten kovin olohuoneen valkoisiin nojatuoleihin. Less Is More -sivuston Anna ja Tuomas olivat ostaneet tuolit edullisesti nettihuutokaupasta ja päällystäneet ne valkoisella nahalla. Arvaten olen nyt innoissani tsekkaamassa samantapaisia tuoleja meille päällystettäväksi.

/beautiful livingroom

Kommentit (21)
  1. I really love the ”Do more of what makes you happy” poster! Do you have any idea whether this poster is being sold somewhere?

  2. Ilman muuta! Aikaisemmassa Less Is Moren postauksessa mainitsinkin, että näitä tekstitauluja voi tehdä itse. Valitsee kooksi esim A1:sen tai A2:sen ja kirjoittaa itselle parhaiten sopivan ajatuksen. Julisteen voi tulostuttaa kopiolaitoksella ja laittaa kehyksiin. Kuvan kehykset – ainakin vasemman puoleinen on Ikeasta. Tammikehys on hyvin kaunis! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *