Vallan vihreää kasvia

Coco Sweet Dreams

Tällä hetkellä en ole yhtään pikkusievien kukkien ystävä vaan pikemminkin suurien vihreiden kasvien valtavissa karuissa ruukuissa. Kuvan parvekkeella on tosi raikas tunnelma ja jotain vastaavaa haluaisin sitten omalle terassille. Ikävä kyllä nyt näyttää siltä että tehdään terassi vasta ensi keväällä, nyt keskitytään  omakotitalossa sisätiloihin ja kaikkeen pakolliseen. Ehkä syksyllä ja talvella tulee taas uusia ajatuksia - sanotaan että puutarhaa onkin hyvä suunnitella juuri syksyllä ja talvella.

Meidän väliaikaiskodin parvekkeella en ole istunut tänä kesänä kuin ihan hetken, siellä on ollut niin viileää ja en ole jaksanut laittaa sitä erityisemmin. Meidän parveke näyttää tältä ja siellä on tämä.

Mitähän kasveja tuolla parvekkeella on? Bambupuita ja jotain heinää?

(kuvat)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heips!
Saanko antaa hieman palautetta? Ihan hyvässä hengessä tämän sanon ja ihan ymmärrän kyllä, mikäli kyseessä on linjanmuutos tässä blogissa... Mutta siis onko tämä sinulta ihan tietoinen muutos, että et enää näytä täällä kuvia kodistanne (nykyisestä/tulevasta)? Tai siis joitakin pieniä yksityiskohtiahan täällä on vilahtanut, mutta eihän niissä ole oikeastaan nähtävissä mitään varsinaista "sisustuksellista". Onko jotain kokonaiskuvia luvassa joskus vai onko nyt tämän blogin osalta tyytyminen näihin pöydänkulmiin (joskin toki kauniisiin sellaisiin)? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa Vierailija! Meidän väliaikainen koti on ollut nyt kesän vähän hujan hajan, eikä sitä ole tehnyt mieli kuvata. Pidän itse enemmän yksityiskohtaisesti kuvista. Meidän vanhasta kodista on ollut paljon kuvia kyllä ja tulevasta omakotitalosta tulee taas paljon kuvia suuressa mittakaavassa kun remontti valmistuu! En halua kuvata meidän taloa ulkoapäin, mutta sisältä tietysti. Nyt siellä on vain riisuttu betonilattia näkyvillä ja  muutenkin karu meininki.

Eli ei mitään linjanmuutosta, pieni luova tauko vain. Itse haen nyt paljon inspiraatiota muualta.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

haa - tuo yksi ruukussa oleva pyöreä kasvi näyttäisi olevan laakeripuu...ihana on se...lisäksi olivipuut ovat kauniita. Nyt ainakin Plantagenissa niitä sai 40 prossan alessa - mikä tietysti harmitti koska ostin omani ennen alea :( NO aina ei voi voittaa. Kurkistin noita omia parvekekuviasi. Mukavalta näytää - vaikka tosiaan kylmää on ollut. Kysyisin tuosta Pappelinan matosta - ovatko ne tosiaan noin lehdenohuita mitä kuvassa näyttää? Tarvitsisin juurikin tuollaisen ohuen ihanaisen maton omaan eteiseeni ja jos ne voi vipata noinkin huolettomasti koneeseen niin avot. Siinä matto tarpeeseeni!
Ja kiitos omasta puolestani "kauniista pöydänkulmista" ;) aina ei tarvitse paljastaa kaikkea!

VIIRU (Ei varmistettu)

Saisinko kysellä, että vieläkö sinulla on oliivipuu hengissä? itse etsin täältä ja hinta oli isolla puulla hintaa yli 100e n. 120 cm, pieniä löytyi mutta nekin maksoi 30e,
enkä jaksaisi odottaa 10 vuotta et se on iso :) plantageniä ei ole lähipiirissä joten kun joku kirjoitti et 40% alessa olkaa onnekkaita :)
Minuakin kiinnostaa isommat kuvat kodistanne, mutta pöydän
kulmatkin käy, jännityksestä meinaa haljeta kun odottelee teidän uudesta kodista kuvia! Käytättekö jotain rakentajaa vai teettekö kaiken itse?

Vierailija (Ei varmistettu)

Olivipuuni on vakaasti hengissä Viiru. Tosin se ei ole ollut minulla kun vasta muutaman kuukauden - katsotaan miten selviää Suomen talvesta - tosin täällä Turussa olen tarkkaillut olivipuuta erässä ravintolassa nimeltä Tintå :) . Ihana ravintola - poikkea jos täälläpäin käyt. Ja siellä ne ainakin jotenkuten ovat näyttäneet selvinneen talvestakin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija. Täytyy pitää tuo laakeripuu mielessä! :) ei mun mielestä toi pappelinan matto kovin ohut ole, sellainen  aika jämäkkä laadukas muovimatto. Kandee mennä tsekkaa. :)

Kommentoi