Vallan vihreää kasvia

41jrd0lo3fbbbu5c_9.jpg

41jrd0oc3fbbbud2_9.jpg

Tällä hetkellä en ole yhtään pikkusievien kukkien ystävä vaan pikemminkin suurien vihreiden kasvien valtavissa karuissa ruukuissa. Kuvan parvekkeella on tosi raikas tunnelma ja jotain vastaavaa haluaisin sitten omalle terassille. Ikävä kyllä nyt näyttää siltä että tehdään terassi vasta ensi keväällä, nyt keskitytään  omakotitalossa sisätiloihin ja kaikkeen pakolliseen. Ehkä syksyllä ja talvella tulee taas uusia ajatuksia – sanotaan että puutarhaa onkin hyvä suunnitella juuri syksyllä ja talvella.

Meidän väliaikaiskodin parvekkeella en ole istunut tänä kesänä kuin ihan hetken, siellä on ollut niin viileää ja en ole jaksanut laittaa sitä erityisemmin. Meidän parveke näyttää tältä ja siellä on tämä.

Mitähän kasveja tuolla parvekkeella on? Bambupuita ja jotain heinää?

(kuvat)

Kommentit (6)
  1. Vierailija. Täytyy pitää tuo laakeripuu mielessä! 🙂 ei mun mielestä toi pappelinan matto kovin ohut ole, sellainen  aika jämäkkä laadukas muovimatto. Kandee mennä tsekkaa. 🙂

  2. Olivipuuni on vakaasti hengissä Viiru. Tosin se ei ole ollut minulla kun vasta muutaman kuukauden – katsotaan miten selviää Suomen talvesta – tosin täällä Turussa olen tarkkaillut olivipuuta erässä ravintolassa nimeltä Tintå 🙂 . Ihana ravintola – poikkea jos täälläpäin käyt. Ja siellä ne ainakin jotenkuten ovat näyttäneet selvinneen talvestakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *