Valmis pihasuunnitelma

Palasin juuri kotiin ja halusin heti ladata nämä kuvat tänne blogin puolelle teidänkin iloksi. Viime vuoden puolella siis suunnittelin ystäväni Katriinan takapihan ja nyt alkukesästä 2016 suunnitelmani pohjalta on tehty valtavasti töitä ja nyt ollaan ehdottomasti loppusuoralla. 

image.jpeg

Näyttävin kokonaisuus lienee tuo liuskekivialue ja valaistus, joka kulkee kivipolkua pitkin. Talosta katsottuna vaalea kallio on putsattu ja sen alle on suunniteltu spottivalot valaisemaan jykevää kalliota. Metsä alkaa huomaamattomasti tämän alueen jälkeen ja se on kaunista.

image.jpeg

Liuskekivialueen viereen on istutettu nyt uutta nurmikkoa ja sen viereen betonirinkuloita, jotka on sahattu astetta järeämmillä vehkeillä puoliksi. Niihin on istutettu ikivihreää valkoista alppiruusua. Alppiruusu on minun henkilökohtainen suosikkini, talvellakin vihertää!

image.jpeg

Liuskekivialueen keskipisti on betoninen nuotipaikka, jossa voi polttaa kaikenlaista risuista männynkäpyihin. Makkaraa ja ehkä tulevaisuudessa myös muurikkalettuja. Hayn ilmavat Hee -tuolit sopivat täydellisesti alueeseen. Loppukesästä niihin voi heittää muhkean lampaantaljan ja istua iltaa.

image.jpeg

Puupölkyt pehmentävät kokonaisuutta ja ovat oikein edullinen idea. Liuskekivet on saumattu kivituhkalla. Kivien asentamisessa oli kuulema kova työ, mutta lopputulos on ehdottomasti kaiken sen vaivan arvoinen. 

image.jpeg

Pihalle on tuotu paljon erilaisia kiviä ja teema sopii hyvin modernin kivitalon jatkeeksi.

image.jpeg

Perheen uusin tulokas Pomppu. Gotta lov her!

image.jpeg

Etupiha on pariskunnan omaa käsialaa ja halusin vielä laittaa kuvan näistä riippahernepuista, jotka niin ryhmikkäästi ovat vastaanottamassa vieraita. Ihana ja raikas idea!

image.jpeg

Jos siellä on joku vailla pihasuunnitelmaa, niin täällä yksi intohimoinen harrastelija käytössänne! Kiitos vielä Katrinalle ja Markolle tästä huikeasta tilaisuudesta ja toteutuksesta.  x 

 

 

Kommentit (9)
  1. Ja taas tässä blogissa ollaan luettu 3-4 vuotta vanhoja sisustuslehtiä ja nyt tarjotaan ihka omaa näkemystä uusista ideoista, tsiisus kylläpä tunnen myötähäpeää

    1. Toteanpahan vaan, että ”Women should empower eachother instead of being so hateful”. 

      <3

  2. Ihana! Ihastelin kovin teidän maalla olevan kodin pihaa, olet taitava! Mielelläni ottaisin puutarhasuunnitelman meidänkin pihaan, tonttia riittää 2500m2, josta suurin osa on ihan hunningolla niittykukkien ja rikkaruohojen villiinnyttämänä (koska mäkinen maasto, ei päältä ajettavaa ruohonleikkuria + vauva-arki) 😀 Paikkakunta vaan on jossain muualla kuin Turussa, nyyh.

    1. Kiva kuulla! Laita mulle meiliä, niin vastailen heti kun ehdin. <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *