Valmistautumista kevään ja kesän juhliin

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Hansa

Miten iloinen olenkaan saadessani tehdä yhteistyötä minulle niin legendaarisen kauppakeskuksen Hansan kanssa Turussa. Olen viettänyt monet iltapäivät lukion jälkeen siellä hengaillen ja kavereita tapaillen. Hansa on tärkeässä roolissa keskustassa, sinne pääsee helposti ja siellä on myös mukava viettää aikaa. Hansa on suuntana aina, kun käyn keskustassa. Löydän sieltä aina parhaiten etsimäni, sillä kaikki tarpeellinen löytyy saman katon alta. On myös tärkeää, että ihmiset vielä kävisivät kivijalkamyymälöissä, yrittäminen on monelle elinehto ja hankinnat ovat harkitumpia, kun ne tekee paikan päällä.

Stockmannin Akateemisesta löydän lempiaikakausilehteni, kuten Italian Elle Decorin, arkkitehtuurisesti kiinnostavan Häuserin ja muotipainotteisen Stylebyn meidän Trendiä tietenkään unohtamatta. Stockan Herkun juustotiski maistiaisineen kuuluu tietysti asiaan ja saman paikan kalatiski. Zarasta löydän parhaiten juhlavaatteet, Lindexistä ja H&M:sta alusvaatteet ja H&M Home osastolta vuodevaatteet.

Granit hurmaa kaikkinensa ja tällä kertaa rakastuin kuvan tuoliin niin palavasti, että hetken jo mietin olisiko sille löytynyt kodistani tilaa. Hansa pitää siis sisällään paljon mieluisia liikkeitä, joita ei löydy lähistöltä.

Nykymaailmassa touhotetaan kauhealla kiireellä eteenpäin ja on oltava jatkuvasti jotenkin todella aikaansaava. Jokainen asia pyritään tekemään nopeasti ja tehokkaasti, myös kaupoissakäynti. Siinä ei ole sinällään mitään väärää mutta itse kaipaan välillä sellaista rauhoittumista ja sitä ettei tarvitse kiirehtiä turhaan. Nautinkin suunnattomasti kun päätettiin lähteä ostoskierrokselle isosiskoni kanssa kaikessa rauhassa ja välillä istuttiin vaan alas kuohuviinilasilliselle.

Kauppakeskus on tällä hetkellä suurten uudistusten alla ja valmiina varmasti vielä upeampi, tilat näyttävät jo nyt avarilta, enkä malta odottaa kauppakeskuksen uuden ilmeen näkemistä. Remontista huolimatta parkkipaikka löytyy helposti, minä hurautan aina Stockmannin parkkiin.

Kevään juhlia silmälläpitäen kiersin liikkeet läpi ja löysinkin paljon suosikkeja. Vaaleanpunainen asu on Zarasta:

Rakastan juhliin valmistautumista ja teen siitä joskus koko viikon mittaisen hyvinvointiprojektin. Liikunta tuo mielestäni kaikkein parhaimman hehkun kasvoille, se on kaiken a ja o. Ellen pääse lenkille samana päivänä, huolehdin että urheilen edellisenä päivänä kunnolla ja menen ajoissa nukkumaan. Vältän suolaisia ruokia, syön kevyesti ja juon paljon. Juhlapäivänä on lupa syödä hyvin ja erittäin runsaasti, jotta jaksaa varmasti humputella pitkälle yöhön. Rakastan kasvonaamioita ja käytän niitä ainakin kerran viikossa. Tämän naamion nappasin matkaani kätevästi samalla kun kävin koruostoksilla Glitterissä. Glitteristä löytyy aina trendikkäimmät korut ja tänä keväänä ja kesänä näkee paljon helmiä ja simpukkakoruja. Stockmannin kosmetiikka osastolta löydän luonnonkosmetiikkaa ja asiantuntemusta meikkiasioihin.

En aina osta aina uutta leninkiä, vanhaakin vaatetta on kiva maustaa asusteilla ja asusteita löytyy parhaiten Glitterista.

Kevään kukat ostan aina Kukka Fiorista, josta on tullut minulle tärkeä tutun kauppiaan myötä. Fiori on aina ajan hermoilla ja juuri nyt sieltä saa pioneita!

Fiorin vierestä löytyy Powau, jonka Chia puddingeihin olen pahasti koukussa!

Hansa ei ole mielestäni mitenkään tavanomainen kauppakeskus vaan urbaani kauppojen keskittymä keskellä kaunista Turkua vanhojen talojen ympäröimänä. Se pitää sisällään niin ketjuliikkeitä kuin myös tärkeitä uniikkeja kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Ravintoloista uusimpana löytyy georgialainen ravintola Rioni, jonne pääsiin makumatkalle viime viikolla. Suuri suositus tälle lämpimänoloiselle ja herkulliselle paikalle! En ole koskaan maistanut tämän tyylistä ruokaa – herkullinen uusi kokemus vailla vertaa.

Kevään ja kesän juhlamuoti on ihanan klassinen; on helmia, siroja avokkaita ja tyylikkäitä simppeleitä asuja. Sisäistä hyvää oloa ja hehkua yhtään unohtamatta – sillä ja hyvällä ryhdillä pääsee jo pitkälle.

Kommentit (1)
  1. Marianennnn
    19.5.2019, 14:05

    ”On myös tärkeää, että ihmiset vielä kävisivät kivijalkamyymälöissä, yrittäminen on monelle elinehto ja hankinnat ovat harkitumpia, kun ne tekee paikan päällä.”

    Anteeksi, mutta nyt on pakko vähän kritisoida. Onko kuitenkaan loppujenlopuksi väliä ostaako sen muutaman kympin polyesteririevun paikan päältä vai netistä? Ja koetko tosiaan H&M:n ja Zaran kaltaisten liikkeiden tukemisen tärkeäksi?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *