Valoa

image.jpeg

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Juuri nyt inspaa se, että pimeä kausi on kohta selätetty! Talvipäivänseisaus on käsillä ja se kuulkaas tyypit tarkoittaa sitä, että me ollaan menossa taas valoa kohti. Se on hieno juttu se! Babysteps, but we are going there! Oikeastaan Suomessa nämä säävaihtelut ovat aika innostaviakin, uutta pukkaa koko ajan.

En meinaa (melkein) jaksaa odottaa sitä, että saan siivota joulujutut pois ja karsia kaiken ylimääräisen minimiin. Uutta ja selkeää. Ja tulee taas hetki, kun kotona on valoisaa töistä tullessa.

Nyt kuitenkin täytyy laskeutua joulun viettoon ja jään lasten kanssa odottamaan sitä taianomaista jouluaattoaamua, se on mielestäni koko päivässä se paras hetki. Kello 11:33 The Snowman, joulurauhanjulistus ja sitten valmiiseen pöytään, ennen kaikkea kalapöytään. Ai että!

Jännittävää joulunodotusta!

Kommentit (3)
 1. Moikka!
  Yritin googlailla tota teidän keittiönpöytää, mutta löysin vain postauksia siitä vanhasta pöydästä. Joten kysymykseni kuuluukin, mistä tuo teidän ihana keittiönpöytänne on?

  Terveisin: Ida

 2. Suvi M / Valkoinen Harmaja
  22.12.2015, 18:01

  Heheehee, just sanoin miehelle että odotan jo sitä, kun saa raivata joulujutut pois ja sisustella taas puhtaalta pöydältä. Karsia turhat pois. 😀 Mutta nautitaan nyt ensin joulusta! 🙂

  1. Heh, joulun jälkeen tulee muutenkin kauhee siivousvimma, täytyy saada selkeetä tyhjää tilaa jouluhömpötyksien jälkeen 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *