Vappuhuumassa

Coco Sweet Dreams

Onko siellä tyttöjä vappuhuumassa? Täältä löytyy! Rakastan vappua ja sen juhlimista - vapussa on vaan jotain spesiaalia kevään tunnelmaa. Ihanaa!

Viime vuoden vappu oli meillä tosi jännä. Muistan sen menneen jotenkin näin:

Aamulla mentiin mummolaan ja vietiin poika sinne hoitoon. Käytiin kaupassa ostamassa mansikoita ja grillattavaa kavereiden pihajuhliin. Valittiin myös muutama pullo kuohuvaa, mun lempparijuomaa. Ostoskoriin tuli myös yksi raskaustesti - ihan varmuuden vuoksi, vaikka olin ihan varma et ei tässä nyt vielä olla...

Siinä sitä sit oltiin, testi näytti paria haaleaa viivaa ja nyt mulla on lopputulos tässä sylissä.

Kommentit

almanblogi@gmail.com (Ei varmistettu)

Voi miten ihana vappumuisto. Eräällä ystävälläni samanlainen muisto tuli tästä jouluaatosta.<3 Heillä tosin tämä joululahja on vielä tulon päällä.

Ja siis vappu, kyllä! Ihan paras juhla!!! Se oli opiskeluaikoina varmasti kivointa aikaa, ja nykyäänkin järkätään aina kaikenlaista hulabaloota. Tykkään!

SSS (Ei varmistettu)

Taisi siis jäädä kuohuvat väliin, vaikka syytä juhlaan olikin vielä rutkasti enemmän? ;)

Jatta (Ei varmistettu)

Ihana vappumuisto :) Toivotaan että vappuna olisi lämmintä, sillä viimeyönä täällä satoi räntälunta!

Sisse (Ei varmistettu)

Oi, mulla meni iho aivan kananlihalle, niin herkkää!

rubberduck (Ei varmistettu)

Oi kuinka ihana vappumuisto :)

Täällä odotellaan kyllä myös vappua ihan innoissaan, rakastan vappua. Tästä vapusta tulee erityisin kiva, sillä vietän sen pitkästä aikaa Turussa :)

http://ankanelamaa.blogspot.com/

emppis (Ei varmistettu)

Mäkin rakastan kevään juhlaa <3 tosin ilman sitä känniääliä-meininkiä ja krääsäilyä.. mut kevät ja kesän odotus, ah!

meilkn vapunaattona 4 vuotta sitten putkahti viivoja testiin ja uudenvuodenaattona poikanen syntyi maialmaan <3 uuden vuoden kovin paukku!

ihanaa kevättä ihanalle perheellesi!

CarpeDiemEllu (Ei varmistettu)

Ihan mahtava muisto!! Vapussa on sitä jotakin ja varsinkin siinä jos on jostakin ihan viimeiseen asti varma;) Never Say Never:)!!

www.uusikaunispaiva.blogspot.com (Ei varmistettu)

Ihana tarina! Tuon vapun varmasti muistaa loppu iän ja mukava kertoa siitä sitten joskus lapsellekin! Näinhän se yleensä menee, että silloin napsahtaa kun viimeiseksi siihen uskoo : )

Coco
Coco Sweet Dreams

alma, on tosiaan ihana muisto. Olin ehkä vähän pienessä shokissa ja ihan aluksi harmittelin että nyt jää kuoharit juomatta(!!). Tietysti se muuttui heti suureen iloon mutta siihen alkuun liittyy varmaan myös monella vähän hämmennystä. Ja joo, vappu on niin kiva! <3

SSS, joo kuoharit tietty jäi väliin tai vaihtui pommacciin. :)

Jatta, todellakin! Mä niin toivon lämmintä ilmaa ja et pärjäis vaikka ilman takkia.

Sisse, viime vappu oli kyllä niin jännä!

rubberduck, jes, Turku on ihan passeli kaupunki juhlia vappua. :) Tervetulloo!

emppis, joo, todellakin ilman sitä örvellystä. Piknikkiä ja rentoa oleskelua, tietty kohtuullisesti sitä skumppaa myös. ;)

Ellu, oli kyllä kaikkien aikojen vappumuisto.

uusikaunispäivä, näin on. Niin se yleensä menee! ;)

Siljanen (Ei varmistettu)

Meillä meni vähän samalla tavalla, mutta raskaustestiä tehtiin jouluaaton aattona...ihan varmuudeksi :) Kivoja muistoja!
Tuli tuosta herkkukuvasta mieleen kysyä, että ootko koskaan tehnyt vappumunkkeja itse?

Hertta
Lilou's Crush

<3 Ihana juttu :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Siljanen, ihan joulumuisto sulla! :) En ole koskaan tehnyt munkkeja itse... se tuntuu niin pelottavalta. Olen vähän säheltäjä ja nopea liikkeissäni joten kuumalla öljyllä/rasvalla pelaaminen ei ehkä sovi mulle. Ehkä mummin valvonnan alla voisin kokeilla.

Hertta, thanks muru! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilmeisesti moni tekee testin juuri ennen juhlapyhiä. Oma juhannusmuisto liittyy vuoteen 2002, jolloin testi oli positiivinen! Siinä sitten kuitenkin lähettiin miehen kans köröttelemään kaverin mökkiä kohti ja juhlan otin rauhallisesti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana vappumuisto!

Itsekin pidän paljon vapusta, koska silloin kaikki ihmiset ovat iloisia ja kevät voi virallisesti alkaa.

Toivottavasti tänä vuonna olisi Turussa kauniit vappusäät.

t. Laura

Illuusia S

Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Osaat selvästi nauttia arjen pienistä iloista ja kaikesta kauniista. Kirjoituksissasi on aina mukava positiivinen vire ja myös blogin visuaalinen ilme puhuttelee. Tulee ikävä vanhaa kotikaupunkia. Kiitos.

Susse (Ei varmistettu)

Kiva muisto! Voisin muuten itse kuvitella harmittelevani samanlaisessa tilanteessa just jotain niinkin oleellista asiaa kuin hyvän skumpan juomatta jäämistä... :)

Ja joo, vappuhuumassa aletaan kohta olla täälläkin. Vappu on siitä ihana, että silloin voi ajatella koko kesän olevan vielä edessä.

Krediittiä muuten siitä, että kirjoitat niin lyhyesti ja ytimekkäästi. Tässäkin jutussa sait kaiken oleellisen sanotuksi muutamalla virkkeellä ja kauniilla kuvilla. Tykkään.

Kommentoi