Vappuhuumassa

Onko siellä tyttöjä vappuhuumassa? Täältä löytyy! Rakastan vappua ja sen juhlimista – vapussa on vaan jotain spesiaalia kevään tunnelmaa. Ihanaa!

Viime vuoden vappu oli meillä tosi jännä. Muistan sen menneen jotenkin näin:

Aamulla mentiin mummolaan ja vietiin poika sinne hoitoon. Käytiin kaupassa ostamassa mansikoita ja grillattavaa kavereiden pihajuhliin. Valittiin myös muutama pullo kuohuvaa, mun lempparijuomaa. Ostoskoriin tuli myös yksi raskaustesti – ihan varmuuden vuoksi, vaikka olin ihan varma et ei tässä nyt vielä olla…

p4307130-tile.jpg

p4057834.jpg

p4307127.jpg

Siinä sitä sit oltiin, testi näytti paria haaleaa viivaa ja nyt mulla on lopputulos tässä sylissä.

suhteet oma-elama
Kommentit (16)
  1. Kiva muisto! Voisin muuten itse kuvitella harmittelevani samanlaisessa tilanteessa just jotain niinkin oleellista asiaa kuin hyvän skumpan juomatta jäämistä… 🙂

    Ja joo, vappuhuumassa aletaan kohta olla täälläkin. Vappu on siitä ihana, että silloin voi ajatella koko kesän olevan vielä edessä.

    Krediittiä muuten siitä, että kirjoitat niin lyhyesti ja ytimekkäästi. Tässäkin jutussa sait kaiken oleellisen sanotuksi muutamalla virkkeellä ja kauniilla kuvilla. Tykkään.

  2. Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Osaat selvästi nauttia arjen pienistä iloista ja kaikesta kauniista. Kirjoituksissasi on aina mukava positiivinen vire ja myös blogin visuaalinen ilme puhuttelee. Tulee ikävä vanhaa kotikaupunkia. Kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *