Väriä kansalle

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Heippa!

minulla olisi vaikka kuinka paljon kivoja juttuja teille blogiin, mutta viime päivät ovat pitäneet minut kiireisenä. Juhlia varten olen siivoillut vimosen päälle lattialistoja hinkaten. Niitähän ne frendit tulevat tänne katsomaan. 😉

Huomenna riennän jännittävään videohaastatteluun, enkä tiedä miten päin nyt olisin! Tein tässä (hermostuksissani) kollaasin kivoista kylpyhuoneen tavaroistani. Kaikenlainen värikäs iskee nyt, kun kesäkin alkoi syksyltä tuntuvan heinäkuun jälkeen.

Minun mielestä Missonin klassinen siksak-kuvio on jo aika nähty, mutta se sopii kaikkein parhaiten meidän tummaan kylpyhuoneeseen ja jostain syystä en taida kyllästyä kuvioon ehkä koskaan. 

by Lassenin Stropp ripustimet* ovat kyhnöttäneet varastossa jo pitkään, sillä ajattelin asentaa nämä meidän pikkuvessaan, jospa se joskus valmistuisi. Pikkuvessassa on toisin kuin kylpyhuoneessa vaaleaa mosaiikkilaattaa, sinne mustat Stropit sopivat hyvin. 

Kauniita purkkeja haalin edelleen kylpyhuoneen kaappiin, nyt löysin kaapin pohjalta pitkään kadoksissa olleen Dymon ja naputtelin uusia etikettejä purnukoihin. Mia Höytön* äskettäin lähettämiin puteleihin sitä ei todellakaan tarvinnut tehdä, tämän hetken lempparini on Lumous Seerumi ja Valo silmänympärysvoide. Olen niin onnellinen, että Suomesta löytyy niin kauniita tuotteita.

*saatu blogin kautta

/in my bathroom

Kommentit (5)
  1. Luin otsikon ensin ”VÄRIÄ KÄNSÄLLE” 🙂 Ajattelin sen olevan jokin uusi villitys, jossa känsätkin värjätään edustavaksi..

  2. Maria/Dejiss
    17.8.2015, 22:10

    sydän ekalle kuvalle. ihana.
    ja iso sydän sun blogille. superihana !

    1. ISO sydän sulle. Kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *