Varjoleikkejä

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Kerli Kesa*

Minulle laitettiin pitkästä aikaa pikkujouluja silmällä pitäen ripsienpidennykset yhteistyössä nuoren turkulaisen neitosen Kerli Kesan* kanssa. Kerli on hiljattain laittanut pienen yrityksen pystyyn ja tekee uskomattoman huolellisesti kauniita ja luonnollisen näköisiä ripsienpidennyksiä ihan Turun keskustassa Parturi Kampaamo Pop in:in tiloissa Maariankadulla.

Olen ottanut epäsäännöllisesti pidennyksiä silloin tällöin jo kolmen vuoden ajan, mutta näistä nykyisistä pidän todella paljon. Minulle laitettiin minkkiripsiä ja niiden laatu on tavallista ohuempaa ja lopputulos on näin ollen paljon luonnollisempi.

Teille lukijoille Kerli halusi tarjota ripsienpidennykset ja huollot -15% alennuksella koko marraskuun ajan. Joululahjavinkkinä vielä, että lahjakortin saa ostettu 89 euron hintaan ja se sisältää ripsienlaiton, kulmien värjäyksen ja muotoilun. Itse ostin tämän setin yhdelle läheiselleni joululahjaksi.

/lazy Sunday and hand shadow puppets :)

Kommentit

vakkarilukija (Ei varmistettu)

voi ei. sinäkin. kaikki naiset pelkkiä bratz-nukke kopioita toisistaan. eivät nuo kovin luonnollisilta näytä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä vaan tykkään, kun helpottaa arkiaamuja niin paljon. <3

Päivänsäde (Ei varmistettu)

Kuinka kauan noissa onkaan tuo huoltoväli? Katoin ensin kuvasta että oot ottanut kuvaksi vanhan alkuajan raskauskuvan ;) mutta sitten tajusin että noup, katsoin väärin. P.s et siis todellakaan näytä siltä että olisit lihonnut!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, täytyy myöntää, et katsoin itsekin kuvaa, että näyttääpäs mun masunen tai asento jotenkin puhuttelevalta. :D

Huoltoväli riippuu ihan omien ripsien kasvusta, mulla on aikaisemmin kestänyt noin 5 viikkoa.

Aisha J
Aisha

Kaunista valon ja varjon leikkiä kuvissa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Aisha, nämä oli vähän extempore-kuvia kesken kauniin auringonpaisteen.

Annannaaa (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo puserosi on? Näyttää kivalta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Puseroni on oikeastaan sellainen tunika... se on Selected-merkkinen. Ostin se pari vuotta sitten Stockalta.

Embexi (Ei varmistettu)

Ihanat ripset! Olen metsästänyt Turusta hyvää ripsitekijää, joten taidanpa kokeilla Kerliä. Kiitos siis vinkistä!Ja tuo paitasi on aivan ihana!

Tatiana (Ei varmistettu)

Sorry... But I agree totally with the 1st comment. It looks so UNnatural... So many women, young girls in Finland are wearing this false lashes(( especially looks terrifying when blond, fare skin women with black long not natural lashes((((

Josssu (Ei varmistettu)

Pakko puolustaa kommenttien puolella ripsienpidennyksiä! :) Niitäkin on paljon erilaisia - ei ole pakko valita pisimpiä ja paksuimpia, jotka näyttävätkin helposti epäluonnollisilta. Itselläni on ihanat ripsienpidennykset, jotka helpottavat ja kaunistava arkea. Ilman Bratz-nukke vaikutelmaa...

Kommentoi