Velvet

Coco Sweet Dreams

 

 

Murretut sävyt ja samettipinta inspaa juuri nyt. Päädyin taas kangaskauppaan ja sain yhden idean kotiin. Jos muuten kaipaatte jotain tekemistä, niin Carolinen blogissa on kiva DIY-ohje korujen säilytykseen. Oma projektini ei liity tähän, vaan ajattelin surauttaa ompelukoneella jotain muuta... raporttia seuraa tuonnempana. Miten sitä yhtäkkiä keksiikin kaikenlaista tekemistä viikonlopulle... ois ne kesäkääryleet, pojan synttärit, siivous ja nyt nämä ompeluhommat. Pieni kiire pitää onneksi virkeänä.

 

/inspired by this gray velvet

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Sametti on alkanut innostaa jollakin kummalla tavalla täälläkin! Ja nimenomaan tuollainen vaalea sametti.

Kiitos vinkistä, Tsekkasin Carolinen blogin. Kiva Idea. Pieni kiire Arjessa&askareissa, on mielestäni välillä vain hyvä, antaa Lisää enrgiaa&synnyttää Uusia Ideoita. ;)

Mielenkiintoista tietää myöehmmin mitä Keksit kotiin. Kiva väri tykkään myös. Minä Tykkään myös Tehdä itse ja ommella. Eilen viimeeksi ompelin, tällä kertaa käsin, kaksi nappia. Valmisvaatteen, Uuden Liivin nappi hajosi ja toisesta hameesta Nappi irtosi, kun yritin kokeilla vieläkö sääsätän ko. hameen vai laitan kiertoon. Olen huomannut Napit irtoavat helposti valmis vaatteista. Pitäisi melkein Heti vahvistaa, ommella käsin kaikki napit.

Tsemppiä Arkeen&Elämän Iloa!

Kommentoi