Velvet

 

image.jpg

 

Murretut sävyt ja samettipinta inspaa juuri nyt. Päädyin taas kangaskauppaan ja sain yhden idean kotiin. Jos muuten kaipaatte jotain tekemistä, niin Carolinen blogissa on kiva DIY-ohje korujen säilytykseen. Oma projektini ei liity tähän, vaan ajattelin surauttaa ompelukoneella jotain muuta… raporttia seuraa tuonnempana. Miten sitä yhtäkkiä keksiikin kaikenlaista tekemistä viikonlopulle… ois ne kesäkääryleet, pojan synttärit, siivous ja nyt nämä ompeluhommat. Pieni kiire pitää onneksi virkeänä.

 

image.jpg

/inspired by this gray velvet

Kommentit (2)
  1. Kiitos vinkistä, Tsekkasin Carolinen blogin. Kiva Idea. Pieni kiire Arjessa&askareissa, on mielestäni välillä vain hyvä, antaa Lisää enrgiaa&synnyttää Uusia Ideoita. 😉

    Mielenkiintoista tietää myöehmmin mitä Keksit kotiin. Kiva väri tykkään myös. Minä Tykkään myös Tehdä itse ja ommella. Eilen viimeeksi ompelin, tällä kertaa käsin, kaksi nappia. Valmisvaatteen, Uuden Liivin nappi hajosi ja toisesta hameesta Nappi irtosi, kun yritin kokeilla vieläkö sääsätän ko. hameen vai laitan kiertoon. Olen huomannut Napit irtoavat helposti valmis vaatteista. Pitäisi melkein Heti vahvistaa, ommella käsin kaikki napit.

    Tsemppiä Arkeen&Elämän Iloa!

  2. Sametti on alkanut innostaa jollakin kummalla tavalla täälläkin! Ja nimenomaan tuollainen vaalea sametti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *