Videovinkki kukkakimpun tekemiseen

kukkavideo from Coco on Vimeo.

Tein pitkästä aikaa videopätkän ihanan kukkakimpun tekemisestä. Mutkia oli matkassa paljon, sen voin sanoa. Minun piti alkuun puhua teille, mutta se meni ihan plörinäksi. Mielestäni kuulostin niin koomiselta, suoraan jostain Pultti Pois -jaksosta. Heh, minä muuten kuulun ehdottomasti niihin, joita kyseiset jaksot jaksavat naurattaa vuodesta toiseen!

 

Laitan myöhemmin kuvallista postausta, mitä kukkia käytin ja muutenkin vinkkejä. Jahka tästä kehityn niin tulette näkemään lisää videoita, oisko kiva?

ps. Videopätkän musiikki on tuollaista teostovapaata (kamalaa) rimputusta, mutta saako näihin lisätä kivaa musiikkia, miten mahtaa olla? Tätä voisin kysyä suoraan Teostolta, olen joskus soittanut sinne muissa asioissa ja osasivat auttaa tosi hienosti.

Kommentit (15)
 1. Lauranhaavekaappi
  26.7.2013, 09:55

  Videossasi on aivan ihana valo!

  Mistä olet löytänyt niitä mainitsemiasi vapaaseen käyttöön tarkoitettua musiikkia? Olen itsekin haaveillut videoiden tekemisestä, mutta ilman musiikkia videoklipit ovat vähän tylsiä, enkä minä ainakaan uskaltaisi käyttää mitään tekijänoikeuksia rikkovia biisejä. Olen yrittänyt tehdä omaa musaa Garage band- ohjelmalla, mutta siitä ei kyllä tullut muuta kuin kaameeta melua 🙂

  t. Laura

  1. Esim. Tuolta vimeo-palvelusta löytyy, osa on maksullisia ja osa taas ilmaista. Täytyy vielä paremmin tutustua, mitä muuta jeesii tuolta löytyy.

 2. Siitä vain mielimusiikki soimaan. Mahdollinen tekijänoikeusrikkomus on niin vähäinen, että se voidaan pistää tietämättömyyden piikiin. Poliisilla ym. Ei ole aikaa puuttua näin vähäpätöisiin rikkeisiin. Jos sitten ei halua/uskalla niin parempi olla ilman musiikkia. Nykyinen videon musiikki on nimittäin täyttä p…….

  1. 😀 ja sit mä voin vedota tähän. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *