Vielä sama valo

Coco Sweet Dreams

Flosin Toio viipyi hetken meillä.

Ennen stailauskohteen lainajuttujen palautusta toin valaisimen kotiin näytille. Stemmasin sitä olohuoneeseen; juuri siihen paikkaan, johon olen kaavaillut jotain kaunista jalkavalaisinta. Flosin Toio ja saman merkin Parentesi ovat ykkösvaihtoehtojani. Toio näytti kuluttavan aika paljon sähköä, en vielä tiedä saako siihen toisenlaisen polttimon... Parentesista ei ole vielä kokemusta. Mieheni on led-valojen perään niiden energiasäästön takia, joten minun täytyy löytää sellainen versio, joko näistä tai sitten jostain muusta vastaavasta. Muodoltaan Toio ja Parentesi ovat täydellisiä!

Me ollaan nyt suhteellisen tuoreina omakotitalonasukkaina tsekattu aika paljon energiankulutusta, lähinnä mies tsekkaa mielenkiinnosta päivittäin missä kulutukset menee ja miten mikäkin vaikuttaa mihinkin... kiinnostavia juttuja. :)

/this absolutely beautiful Toio -light stayed only few hours in our house, but I fell in love with it veeery deeply. This treasure is from Sisustuksen Koodi.

Kommentit

Maarit, (Ei varmistettu)

Kaunis tyyny on vilahdellut blogissa aiemminkin, minkä merkkinen se onkaan?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostin sen Asplund Storesta, tyyny on heidän omaa mallistoa...

Suviiiii (Ei varmistettu)

Hei,
kauniita valaisimia nuo mainitsemasi. Ehdottaisin harkintaan myös klassista Flosin Costanza jalkalampua valkoisena (tavallinen koko). Lampussa on neljä portainen himmennin ja käsittääkseni valo pienellä säästää energiaa, mutta vielä tärkeämpää on, että himmennettynä antaa aivan ihanaa valoa ja on todella kaunis hämärässä. Meillä on näitä kaksi ja kymmenessä vuodessa en ole kyllästynyt ja ovat todella ajattomat. Suosittelen tsekkaamaan! Mutta aivan ihania nuokin mitä otit esiin.

Suviiiii (Ei varmistettu)

....korjaan Luceplanin... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Valaisin näyttää tosi kauniilta ja klassiselta, paljon potentiaalia, kiitos!

P (Ei varmistettu)

Toio oli minunkin unelmani kauan. Nyt se on ihastuttanut olohuoneessamme jo viisi vuotta - edelleen ihastuttaa!! Me ostimme omamme himmentimellä, joten täydellä teholla valaisinta ei tule käytettyä koskaan. Hyvin saa tunnelmaankin vaihtelua eri asteisella valolla. Eli suosittelen kyllä! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

aah, sen siis saa himmentimellä... täytyy harkita uudemman kerran.

Kommentoi