Vielä sama valo

PA120390.JPG

PA120394.JPG

Flosin Toio viipyi hetken meillä.

Ennen stailauskohteen lainajuttujen palautusta toin valaisimen kotiin näytille. Stemmasin sitä olohuoneeseen; juuri siihen paikkaan, johon olen kaavaillut jotain kaunista jalkavalaisinta. Flosin Toio ja saman merkin Parentesi ovat ykkösvaihtoehtojani. Toio näytti kuluttavan aika paljon sähköä, en vielä tiedä saako siihen toisenlaisen polttimon… Parentesista ei ole vielä kokemusta. Mieheni on led-valojen perään niiden energiasäästön takia, joten minun täytyy löytää sellainen versio, joko näistä tai sitten jostain muusta vastaavasta. Muodoltaan Toio ja Parentesi ovat täydellisiä!

Me ollaan nyt suhteellisen tuoreina omakotitalonasukkaina tsekattu aika paljon energiankulutusta, lähinnä mies tsekkaa mielenkiinnosta päivittäin missä kulutukset menee ja miten mikäkin vaikuttaa mihinkin… kiinnostavia juttuja. 🙂

/this absolutely beautiful Toio -light stayed only few hours in our house, but I fell in love with it veeery deeply. This treasure is from Sisustuksen Koodi.

Kommentit (7)
 1. Toio oli minunkin unelmani kauan. Nyt se on ihastuttanut olohuoneessamme jo viisi vuotta – edelleen ihastuttaa!! Me ostimme omamme himmentimellä, joten täydellä teholla valaisinta ei tule käytettyä koskaan. Hyvin saa tunnelmaankin vaihtelua eri asteisella valolla. Eli suosittelen kyllä! 🙂

  1. aah, sen siis saa himmentimellä… täytyy harkita uudemman kerran.

 2. Hei,
  kauniita valaisimia nuo mainitsemasi. Ehdottaisin harkintaan myös klassista Flosin Costanza jalkalampua valkoisena (tavallinen koko). Lampussa on neljä portainen himmennin ja käsittääkseni valo pienellä säästää energiaa, mutta vielä tärkeämpää on, että himmennettynä antaa aivan ihanaa valoa ja on todella kaunis hämärässä. Meillä on näitä kaksi ja kymmenessä vuodessa en ole kyllästynyt ja ovat todella ajattomat. Suosittelen tsekkaamaan! Mutta aivan ihania nuokin mitä otit esiin.

  1. ….korjaan Luceplanin… 🙂

   1. Valaisin näyttää tosi kauniilta ja klassiselta, paljon potentiaalia, kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *