Viikko sitten tähän aikaan

Coco Sweet Dreams

Viikko sitten tähän aikaan istuin jo lentokoneessa matkalaa Pariisista Riiaan ja sitä kautta taas Turkuun. Oli muuten oikein sukkelat lennot, eikä maksanut paljoakaan. Vaihtoaikaa jäi sellaiset 20 minuuttia ja koko matkan hoitui reilussa neljässä tunnissa Air Balticilla. Yks kaks sitä oltiin jo Pariisissa! Ja lähtö omasta kotikaupungista, sekin vielä! 

Minulle on suurta luksusta soittaa alakertaan ja tilata lasi viiniä. Testata uusia hiustuotteita (hotellistani löytyi Sachajuanin tuotteita) ja lueskella lehtiä. Kietoutua pehmoiseen aamutakkiin ja katsella kaunista ympäristöä ihan rauhassa.

En ole muuten koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset valitsevat hotellin sen perusteella, että se on mahdollisimman edullinen, koska eihän siellä käydä muuta kuin nukkumassa. Minulle hotellihuone on se turvapaikka, jossa rentoudun parhaiten. Minä selaan aina tarkasti hotellit, artikkelit niistä ja onko niissä jotain persoonallista ja uutta minulle tarjota. Tähän nimenomaiseen hotelliin eksyin Vogue-lehden suosituksesta.

Bongailen paljon uusia ideoita matkoiltani mitä tulee sisustukseen ja remontointiin, tietäisitte miten paljon ajatuksia minulla on tulevaisuuden kodin varalle. <3 

Pieni parvekkeeni oli reunustettu vihreillä kasveilla, jotka olivat istutettu mustiin ruukkuihin, valkoiset kalusteet raikastivat kokonaisuutta ja veikkaan, että juuri tuolla on ihanaa hengähtää kesäkuumalla, sisäpiha oli varjossa koko ajan. Amastan Paris sijaitsee ihan parhaalla paikalla, kävelymatkan päässä lempikaupoistani, kuten Colette, Zara, Zadig & Voltaire...

Kylpyhuone oli väritykseltään valkoista marmoria ja tummansinistä - tummansininen on kiehtonut minua sisustusrintamalla jo pitkään. Se on ihanan erilainen ja ei niin nähty. 

Pienet harkitut yksityiskohdat tekivät huoneestani mielenkiintoisen.

Olen muuten kasaamassa ystäväni avulla kattavaa postausta design-hotelleista Pariisissa, palaan siis hotellivinkkeihin vielä myöhemmin. Siellä on vaikka mitä helmiä. 

Merci beaucoup!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No et sitten vaivautunut kertomaan mikä hotelli oli kyseessä. Aivan potaska postaus.

Sannanen (Ei varmistettu)

Luitko ollenkaan tekstiä? Hotelli Amastan Paris kyllä mainittiin postauksessa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos palautteesta, yritän ensi kerralla kirjoittaa vaikka korostetuin kirjaimin. ;)

Pakko vielä sanoa, vaikka kyllähän säkin tiedät, että se mitä suustasi päästät tai nettiin näppäilet, voi vaikuttaa paljonkin toisen päivään. Positive vibes. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

No minulla ei ole rahaa rajattomasti, joten mieluiten reissuilla teen asioita ja syön hyvin ja hotelli saa olla edullinen. Tietenkin sitä kauniissa ja uniikissa hotellissa mieluummin olisi, mutta kaikkea ei voi saada. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vertailemalla hintoja saattaa löytyä kultakimpaleita aika edullisestikin. Ero muutamia kymppejä, varsinkin tämän hotellin kohdalla. 

Poletti (Ei varmistettu)

Tuleeko sohvasta tarkempaa postausta? Kerroit aikaisemmin hyvän stoorin sohvan sisään kannosta, johon loppuun olisi hienosti sopinut kuva uudesta sohvasta olohuoneessasi. Mutta mitä vielä, postaus oli kuvitettu jollain tarinaan epäolennaisesti liittyvällä naisella. Haluan nähdä sohvan! :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Tottakai tulee juttua! En ole vain ennättänyt olemaan valoisaan aikaan kunnolla kotona. 

Stoori sohvan sisäänkannosta oli tosiaan vain tarina siitä prosessista ja kuvitin sen naisella, jonka tyyliä olla ja elää ihailen. 

Handeli (Ei varmistettu)

Ihana huone! Hei, me ollaan ajateltu just tollasta suihkua meidän remontoituun kylppäriin. Oliko vaikeakäyttöinen ja oliko tuo kädessä pidettävä suihku hankala kun tollainen "putkilo" :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ehkä minuutin tuumin miten saan suihkun päälle, mutta helposti se loppujen lopuksi sujui. Putkilon kanssa ei mitään ongelmaa. Voisin hyvin valita itse samanlaisen. 

Kommentoi