Viikko sitten tähän aikaan

IMG_9072.JPG

Viikko sitten tähän aikaan istuin jo lentokoneessa matkalaa Pariisista Riiaan ja sitä kautta taas Turkuun. Oli muuten oikein sukkelat lennot, eikä maksanut paljoakaan. Vaihtoaikaa jäi sellaiset 20 minuuttia ja koko matkan hoitui reilussa neljässä tunnissa Air Balticilla. Yks kaks sitä oltiin jo Pariisissa! Ja lähtö omasta kotikaupungista, sekin vielä! 

IMG_9126.JPG

Minulle on suurta luksusta soittaa alakertaan ja tilata lasi viiniä. Testata uusia hiustuotteita (hotellistani löytyi Sachajuanin tuotteita) ja lueskella lehtiä. Kietoutua pehmoiseen aamutakkiin ja katsella kaunista ympäristöä ihan rauhassa.

En ole muuten koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset valitsevat hotellin sen perusteella, että se on mahdollisimman edullinen, koska eihän siellä käydä muuta kuin nukkumassa. Minulle hotellihuone on se turvapaikka, jossa rentoudun parhaiten. Minä selaan aina tarkasti hotellit, artikkelit niistä ja onko niissä jotain persoonallista ja uutta minulle tarjota. Tähän nimenomaiseen hotelliin eksyin Vogue-lehden suosituksesta.

IMG_9301.JPG

Bongailen paljon uusia ideoita matkoiltani mitä tulee sisustukseen ja remontointiin, tietäisitte miten paljon ajatuksia minulla on tulevaisuuden kodin varalle. <3 

IMG_9303.JPG

Pieni parvekkeeni oli reunustettu vihreillä kasveilla, jotka olivat istutettu mustiin ruukkuihin, valkoiset kalusteet raikastivat kokonaisuutta ja veikkaan, että juuri tuolla on ihanaa hengähtää kesäkuumalla, sisäpiha oli varjossa koko ajan. Amastan Paris sijaitsee ihan parhaalla paikalla, kävelymatkan päässä lempikaupoistani, kuten Colette, Zara, Zadig & Voltaire…

IMG_9305.JPG

Kylpyhuone oli väritykseltään valkoista marmoria ja tummansinistä – tummansininen on kiehtonut minua sisustusrintamalla jo pitkään. Se on ihanan erilainen ja ei niin nähty. 

IMG_9306.JPG

IMG_9307.JPG

IMG_9308.JPG

IMG_9309.JPG

Pienet harkitut yksityiskohdat tekivät huoneestani mielenkiintoisen.

Olen muuten kasaamassa ystäväni avulla kattavaa postausta design-hotelleista Pariisissa, palaan siis hotellivinkkeihin vielä myöhemmin. Siellä on vaikka mitä helmiä. 

Merci beaucoup!

Kommentit (9)
  1. Ihana huone! Hei, me ollaan ajateltu just tollasta suihkua meidän remontoituun kylppäriin. Oliko vaikeakäyttöinen ja oliko tuo kädessä pidettävä suihku hankala kun tollainen ”putkilo” 🙂

    1. Ehkä minuutin tuumin miten saan suihkun päälle, mutta helposti se loppujen lopuksi sujui. Putkilon kanssa ei mitään ongelmaa. Voisin hyvin valita itse samanlaisen. 

  2. Tuleeko sohvasta tarkempaa postausta? Kerroit aikaisemmin hyvän stoorin sohvan sisään kannosta, johon loppuun olisi hienosti sopinut kuva uudesta sohvasta olohuoneessasi. Mutta mitä vielä, postaus oli kuvitettu jollain tarinaan epäolennaisesti liittyvällä naisella. Haluan nähdä sohvan! 😀

    1. Tottakai tulee juttua! En ole vain ennättänyt olemaan valoisaan aikaan kunnolla kotona. 

      Stoori sohvan sisäänkannosta oli tosiaan vain tarina siitä prosessista ja kuvitin sen naisella, jonka tyyliä olla ja elää ihailen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *