Viikon Aamupala

image.jpg

Snadisti kaipaan taas lomalle tässä lomakuvia katsellessa. Jotta pääsen taas fiilikseen, meinaan kokeilla viikonloppuna aamupalaa, jota söin valehtelematta joka päivä. Turkissa oli yrtit voimissaan ja kokosin lautaselle tomaattia, minttua, kurkkua ja vastapaistettua halloumia. Jälkkäriksi vohveleita, kirsikkahilloa, suklaalevitettä ja mascarponea. Aikast epäterveellistä, mutta niiiiin makoisaa! Ulkomailla hedelmät ja vihannekset maistuvat paljon paremmilta, varsinkin pehmeän kypsät tomaatit. 

Tätä ateriaa en varmaankaan pystyisi vetelemään arkena, vaan pikainen aamupalani koostuu aika usein tuplaespressosta ja hedelmistä. Tykkäilen kevyestä linjasta arkena. Mitä teidän aamupalapöydästä yleensä löytyy?

/breakfast dreams: mint leaves, tomatoes, cucumber slices and halloumi. + cherry jam, marcarpone, wafers and chocolate spread. OMG! 🙂

Kommentit (18)
  1. Ihanan Herkullliselta näyttää Aamupala.Tykkään.Nam.

    Vaihtelu Virkistää, Ei tarvitse Itse tehdä Aamupaa.
    Minäkin Nautin Ravintolan tai Hotellin Aamupalasta…..Myös Silmien ruokaa 😉

  2. Minun aamiaiseni on iso mukillinen maitokahvia. En ole koskaan (edes lapsena) tykännyt aamiaista. Pelkkä ajatuskin ruoasta aamulla etoo.

    Viikonloppuisin katamme yleensä pitkän kaavan mukaan aamiaisen brunssiaikaan. Siihen kuuluu kananmunia, pekonia, appelsiinimehua, tuoreita hedelmiä ja croissanteja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *