Viikon vinkki

Sametti on kieltämättä yksi kaunein kankaista, elävä ja sopivan mattapintainen. Minulla oli pitkään vihreään taittavaa harmaata samettikangasta ja keksin tässä eräänä päivänä tehdä siitä ison ja leveän tyynyn, mitoiltaan yli metrin. Siitä on tullut ihan lemppari ja se onkin oiva sängyssä loikoiluun ja lukemiseen päivisin.

Leveät tyynyt näyttävät mielestäni parhaimmalta petauksessa ja näin pedatussa sängyssä on mukavaa vaikka lueskella tai nukkua päiväunia. Pienet tyynyt näyttävät helposti sellaiselta eikä niihin ole edes niin mukana nojailla.

Minulla ei ole varsinaista sängynpäätyä, joten minulla onkin tapana laittaa ihan takimmaiseksi valkoiset putkityynyt, jotka pitävät muut tyynyt enemmän pystyssä. Näin petauksesta tulee mielestä enemmän sellainen kutsuva ja hotellimainen.

Kuten kuvastakin näkyy niin tyynyllä on kokoa suuresti. Täytettä ei kannata säästellä vaan tälläisen ison koristetyynyn on syytä olla  jämäkkä, jotta ei näytä surkean lötsöltä.

Ja värinä tuo vihreään taittava harmaa näyttää niin kauniilta ja sopii kotiini ihanasti, kun siellä toistuu vihreä pienissä määrin pienien esineiden ja huonekasvien muodossa.

Seuraavaksi voisinkin kertoa tuon matalan sängynpäädyn rakentamisesta, siitä on tullut paljon kyselyitä, pidän siitä itsekin tosi paljon.

Ihanaa viikkoa!

Henna

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Onpa ihana idea tuo iso tyyny!! Mitä täytettä laitoit sisälle?

    1. Mulla oli sellainen ylimääräinen sohvatyyny, siis ihan sohvasta se istuinosa. Tyhjensin sen kokonaan täytteeksi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *