Viikon vinkki

Pidän paljon yksinkertaisista ja edullisista vinkeistä elämään, tässä tapauksessa kotiin ja asumiseen. Ajattelinkin aloittaa uuden postaussarjan, jossa kerron kodistani löytyviä, hyväksi todettuja remontti tai sisustusideoita. Toisinaan ne voivat liittyä muuhunkin mutta tällä kertaa voisin kertoa muutamista kylpyhuoneen ideoista.

  • Valaisimet ja valaistus on minulle tärkeitä seikkoja, joihin mielelläni kiinnitän huomiota. Pimeään aikaan ne antavat tunnelmaa ja suosin erityisesti epäsuoraa valoa. Kotona minulla on usein päällä ennemmin jalka- ja pöytävalaisimet yleisvalojen sijasta, tai laitan vain kaikki ne epäsuoraa valoa tuovat valaisimet päälle. Rakentamisen aikana molempien kylpyhuoneiden peilien taakse asennettiin sähkö, jotta peilien taakse sai asennettua lednauhat. Tämä tietysti vaatii vähän sähkötöitä ja sähkömiestä mutta on nopeasti hoidettu. Epäsuora valo luo tunnelmaa ja valaisee kauniisti myös altaan.

  • Kenkäpussit toimivat kaikenlaisen tarpeellisen säilömisessä. Kylpyhuoneesta toki löytyy myös kaapistot mutta koen, että esimerkiksi hiustenkuivaaja, paplarit ynnä muut päivittäin käytetyt tavarat löytyvät helpommin noista pussukoista.

  • Niin keittiön kuin myös kylpyhuoneen siisteys on minulle tärkeää ja jos jotain siivoilen päivittäin niin näitä tiloja. Kuivaan laatat jokaisen suihkussakäynnin jälkeen ja kiillotan suihkun ja hanat Sinin kiillotusliinalla. Tämä on ollut käytössä jo usemman vuoden enkä voisi olla mitenkään ilman.

  • Viimeisenä vinkkinä on pienet kupit taikka suuret simpukat kuoret jonne voi illan tullen laskea korut. Pidän Moobsin kivikipossani myös kynsileikkureita pienten sirojen korujeni lisäksi.

Toivottavasti pidit näistä muutamista ideoista, ensi viikolla vuorossa taas uudet vinkit.

Ihanaa, tunnelmallista iltaa!

Henna

Kommentit (1)
  1. Olisitko voinut jakaa rakennus ohjeet DIY sängynpäätyysi! Se on niin kaunis! 😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *