Viikonlopun nuppuset

Coco Sweet Dreams

P1014511.JPG


P1014500.JPG


P1014551.JPG


P1014585.JPG


P1014614.JPG


Viikonlopun kauniita juttuja, yksi paketissa ja sisällön näette tänään illalla. Klassikkojuttuja taas, nehän on niitä parhaimpia alennuslöytöjä! H&M Home:sta löytyy muuten ihania kynttilänjalkoja, messinkisiä ja hopeisia. Olen ihaillut niitä ja liljoja viikonloppuna.


Puutarhamyymälöissä on myös alennusmyynnit ja olen hamstrannut monivuotisia kukkia. Istutin lisää kukkivaa pihani suurimpaan kukkapenkkiin, joka on jo nyt muhkeena kukista - lisää vaan, runsaus on sen kukkapenkin juttu. Sieltä voi napsia joka toinen päivä uusia kukkia pöydälle, aika parasta!


Oletteko muuten huomanneet, että ilmassa on jo vähän syksyn tuntua?


/Some colorful snapshot of my weekend. I`ll show you my new shoes tonight!

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Syksyn lähestyminen on ainakin täällä itärajalla huomattu, nytkin sataa vettä vaakatasossa ja tuulee. Blogiinkin on päätynyt jo varsin syksyisiä kuvia vaikka on vasta heinäkuu. Toivottavasti saadaan lämpimät ilmat takaisin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Täällä paistaa nyt aurinko, mutta jotain syksyä on ilmassa. Mä oikeastaan ihan vähän jo odotan syksyä, ihan vähän vaan. :)

Riina/Luksusta arjessa (Ei varmistettu) http://luksustaarjessa.blogspot.fi/

Totesin juuri samaa, että ilmassa on syksyntuntua. Tällä hetkellä kun katsoo ulos ikkunasta, näyttää niin syksyiseltä. Ei uskoisi, että on heinäkuu ja kesäloma menossa, tuntuu pikemmin syyslomalta. :) No pian voi nauttia pimeistä illoista ja kynttilöistä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Täällä näyttää vielä ihan kesältä, mutta tuoksu tai joku on muuttunut syksyiseksi. Mä tosin pidän syksystä, se on sellaista rauhoittumisen aikaa. <3

N (Ei varmistettu)

Mistä olet kukkia hamstrannut? Pitäisi itsekin mennä hiukan ostoksille :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Noita liljoja yms. ostin Kauppilan puutarhasta. Tykkään myös paljon Viherlassilasta. :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Täälläkin on ihan syksyn tuntuista, mutta paistaa aurinko. Vois vielä olla muutama lämmin päivä, mutta minä olen ihan syksy ihminen joten
ei haittaa odotan aina syksyä ja harmittelen kun se on niin lyhyt! : ) Onkos cocolla mitään syksyisiä sisustus vinkkejä tai kulma kiviä, olen tässä miettinyt milloin vaihdan syksyisempään sisustukseen, vielä on ihan kesän jäljiltä, mikä edes syksyllä tulee olemaan in en oikein ole saanut selville, tietääkö coco, olet monesti vähän edellä näistä asioista saat aina inside tietoa esim koodista : )

Kommentoi