Viikonlopun nuppuset

P1014511.JPG

P1014500.JPG

P1014551.JPG

P1014585.JPG

P1014614.JPG

Viikonlopun kauniita juttuja, yksi paketissa ja sisällön näette tänään illalla. Klassikkojuttuja taas, nehän on niitä parhaimpia alennuslöytöjä! H&M Home:sta löytyy muuten ihania kynttilänjalkoja, messinkisiä ja hopeisia. Olen ihaillut niitä ja liljoja viikonloppuna.

Puutarhamyymälöissä on myös alennusmyynnit ja olen hamstrannut monivuotisia kukkia. Istutin lisää kukkivaa pihani suurimpaan kukkapenkkiin, joka on jo nyt muhkeena kukista – lisää vaan, runsaus on sen kukkapenkin juttu. Sieltä voi napsia joka toinen päivä uusia kukkia pöydälle, aika parasta!

Oletteko muuten huomanneet, että ilmassa on jo vähän syksyn tuntua?

/Some colorful snapshot of my weekend. I`ll show you my new shoes tonight!

Kommentit (7)
  1. Täälläkin on ihan syksyn tuntuista, mutta paistaa aurinko. Vois vielä olla muutama lämmin päivä, mutta minä olen ihan syksy ihminen joten
    ei haittaa odotan aina syksyä ja harmittelen kun se on niin lyhyt! : ) Onkos cocolla mitään syksyisiä sisustus vinkkejä tai kulma kiviä, olen tässä miettinyt milloin vaihdan syksyisempään sisustukseen, vielä on ihan kesän jäljiltä, mikä edes syksyllä tulee olemaan in en oikein ole saanut selville, tietääkö coco, olet monesti vähän edellä näistä asioista saat aina inside tietoa esim koodista : )

  2. Mistä olet kukkia hamstrannut? Pitäisi itsekin mennä hiukan ostoksille 🙂

    1. Noita liljoja yms. ostin Kauppilan puutarhasta. Tykkään myös paljon Viherlassilasta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *