Viinillä unelmien puutarhassa

Coco Sweet Dreams

 

I'm back! 

Ehkä joskus tulevaisuuden kotiini rakennan sisäpihan. Näiden kuvien kaltaisen vehreän puutarhan, jossa voin juoda lasin viiniä ja lukea kirjoja. Minulla ja kasveilla täytyy olla jokin yhteys - olen aina niin kotonani niiden ympärillä. Sovin minun ja Millan tapaamispaikaksi hotellini alabaarin, jossa viihdyimme melko pitkään.

Hotellini oli muuten todella hiljainen vaikka sijaitsi ihan keskeisellä paikalla. Olin aika usein yksin aamupalalla alabaarissani vain herttainen baarimikko seuranani, hän oli muuten Italiasta. Välillä tuli olo, että olin yksin koko hotellissa. Reissu oli ehdottomasti todella voimaannuttava ja opettavainen, toisinaan yksinolo on vähän pelottavaakin kun on vain ja ainoastaan ne omat ajatukset seuranasi. 

Yksin on hyvä joskus olla mutta niinhän sitä sanotaan, että parvessa on mukavampi lentää ja onnekseni Pariisissa majailee upeita tyyppejä, joita moikkasin. Minun ja Millan viinihetken jälkeen suuntasimme syömään ja siitä lisää sitten tuonnempana. 

Kommentit

Sanna / Kylässä (Ei varmistettu) http://kylassablog.blogspot.fi

Oh mikä sisäpiha, tuolla viihtyisi pidempäänkin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se oli niin inspiroiva! Veikkaan, että myös kesäkuumalla mukava viilennyspaikka varjossa. <3

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Mäkin tahdon vehreän vihreän sisäpihan! Ihanan chic :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin minäkin! <3

Cillatar (Ei varmistettu)

Näyttää niin ihanalle ympäristölle!! Ja sinä kauniille! Kysyn nyt suoraan yhtä juttua. Ootko käynyt lähiaikoina kauneusleikkauksessa? Olen kiinnittänyt huomiota täyteläistyneeseen rintojen seutuusi. Muistelen aiemmin, et olet julkaissut kuvia, joissa olet hyvin siro ja pienirintainen (kuten itsekin olen) ja tämän vuoksi asia on kiinnittänyt nyt huomioni. Sori jos olin liian suora uteluissani ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se oli todella ihana, kannattaa ehdottomasti mennä tsekkaamaan paikka livenä vaikka ei hotellissa yöpyisikään, niin drinkki tai kaksi tuolla alakerran baarissa. <3 Ja hei jos toi toinen aihe kiinnostaa, niin laita mulle mielellään suoraan sähköpostia --> dreamscoco@gmail.com

Saranda
Tyhjä ajatus

Todella kauniin näköistä, selasin oikein monta kertaa kuvat läpi! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se oli todella kaunis paikka. <3 Mäkin varmaan palaan kuviin uudestaan, viimeistään sitten kun saan taas funtsia puutarhaideoita.

Kommentoi