Viinillä unelmien puutarhassa

IMG_9113.JPG

IMG_9114.JPG

IMG_9115.JPG

IMG_9116.JPG

IMG_9117.JPG

IMG_9118.JPG

IMG_9121.JPG

IMG_9122.JPG

IMG_9120.JPG

IMG_9123.JPG 

IMG_9131.JPG

I’m back! 

Ehkä joskus tulevaisuuden kotiini rakennan sisäpihan. Näiden kuvien kaltaisen vehreän puutarhan, jossa voin juoda lasin viiniä ja lukea kirjoja. Minulla ja kasveilla täytyy olla jokin yhteys – olen aina niin kotonani niiden ympärillä. Sovin minun ja Millan tapaamispaikaksi hotellini alabaarin, jossa viihdyimme melko pitkään.

Hotellini oli muuten todella hiljainen vaikka sijaitsi ihan keskeisellä paikalla. Olin aika usein yksin aamupalalla alabaarissani vain herttainen baarimikko seuranani, hän oli muuten Italiasta. Välillä tuli olo, että olin yksin koko hotellissa. Reissu oli ehdottomasti todella voimaannuttava ja opettavainen, toisinaan yksinolo on vähän pelottavaakin kun on vain ja ainoastaan ne omat ajatukset seuranasi. 

Yksin on hyvä joskus olla mutta niinhän sitä sanotaan, että parvessa on mukavampi lentää ja onnekseni Pariisissa majailee upeita tyyppejä, joita moikkasin. Minun ja Millan viinihetken jälkeen suuntasimme syömään ja siitä lisää sitten tuonnempana. 

Kommentit (8)
  1. Todella kauniin näköistä, selasin oikein monta kertaa kuvat läpi! 🙂

    1. Se oli todella kaunis paikka. <3 Mäkin varmaan palaan kuviin uudestaan, viimeistään sitten kun saan taas funtsia puutarhaideoita.

  2. Näyttää niin ihanalle ympäristölle!! Ja sinä kauniille! Kysyn nyt suoraan yhtä juttua. Ootko käynyt lähiaikoina kauneusleikkauksessa? Olen kiinnittänyt huomiota täyteläistyneeseen rintojen seutuusi. Muistelen aiemmin, et olet julkaissut kuvia, joissa olet hyvin siro ja pienirintainen (kuten itsekin olen) ja tämän vuoksi asia on kiinnittänyt nyt huomioni. Sori jos olin liian suora uteluissani 😉

    1. Se oli todella ihana, kannattaa ehdottomasti mennä tsekkaamaan paikka livenä vaikka ei hotellissa yöpyisikään, niin drinkki tai kaksi tuolla alakerran baarissa. <3 Ja hei jos toi toinen aihe kiinnostaa, niin laita mulle mielellään suoraan sähköpostia –> dreamscoco@gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *