Virkeyttä pihalta

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Starbucks Refresha

 Olen mukana hyvin virkistävässä kamppiksessa. Starbucks lanseeraa uuden energiajuoman Refreshan, joka sisältää vain aitoja luonnontuotteita: hedelmämehua, vihreää kahviuutetta, guaranaa ja B-vitamiinia. Ei keinotekoisia makuja tai värejä. Olen onnistunut pitämään itseni kiireisenä viikon jokaisena päivänä, joten kaikenlaiset lisäenergiat tulevat aina tarpeeseen. Onneksi vihdoin on löytynyt jokin terveellisempi vaihtoehto energiajuomiin. Refresha sisältää juuri sopivan määrän virkistystä tavallisten energiajuomien tarjoamien energiasykäysten sijaan. 

Tämän yhteistyön myötä olen mukana kisassa, johon osallistun tällä kuvalla. Kuvan tarina kertoo yksinkertaisuudessaan, sen että pihatyöt pitävät tämän naisen virkeänä ja mieleni kirkkaana. Super rankan duunipäivän jälkeen viskon lenkkarit heti nurkkaan ja kävelen paljain varpain ihan toisenlaiseen maailmaan. Oma pihani, joka jaksaa aina yllättää ja ihastuttaa. Toki joskus myös vihastuttaa. Joka kerta hykertelen tyytyväisenä, kun joku minun istuttama kukkanen tai yrtti voi hyvin. On se uskottava, että puutarhatyöt tekevät hyvää mielelle. Kaikki stressi katoaa taivaan tuuliin, kun keskityn rikkaruohojen kitkemiseen, tai istutan jotain uutta - niin virkistävää.

Jos olet samaa mieltä ja pidät kuvastani, voit äänestää kuvaani täällä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 x 150 € lahjakorttia net-a-porter.comiin, eli nyt kannattaa antaa ääni!

 

Kommentit

jennijohanna (Ei varmistettu)

Ihana kuva :) mistä tuo kuvan mekko on löytynyt? Olen jo hetken yrittänyt etsiä vastaavaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Thanks! Mekko on Zarasta, sieltä nuorten osastolta (Turusta). Piti löytää joku kevyt kesämekko, niin toi sitten löytyi. 

suvi m
suvi m

Ihana kuva! Kävin äänestämässä sua tietenkin. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos kannatuksesta. Terkkuja! :)

Kommentoi