Virkeyttä pihalta

Yhteistyössä Starbucks Refresha

 Olen mukana hyvin virkistävässä kamppiksessa. Starbucks lanseeraa uuden energiajuoman Refreshan, joka sisältää vain aitoja luonnontuotteita: hedelmämehua, vihreää kahviuutetta, guaranaa ja B-vitamiinia. Ei keinotekoisia makuja tai värejä. Olen onnistunut pitämään itseni kiireisenä viikon jokaisena päivänä, joten kaikenlaiset lisäenergiat tulevat aina tarpeeseen. Onneksi vihdoin on löytynyt jokin terveellisempi vaihtoehto energiajuomiin. Refresha sisältää juuri sopivan määrän virkistystä tavallisten energiajuomien tarjoamien energiasykäysten sijaan. 

Tämän yhteistyön myötä olen mukana kisassa, johon osallistun tällä kuvalla. Kuvan tarina kertoo yksinkertaisuudessaan, sen että pihatyöt pitävät tämän naisen virkeänä ja mieleni kirkkaana. Super rankan duunipäivän jälkeen viskon lenkkarit heti nurkkaan ja kävelen paljain varpain ihan toisenlaiseen maailmaan. Oma pihani, joka jaksaa aina yllättää ja ihastuttaa. Toki joskus myös vihastuttaa. Joka kerta hykertelen tyytyväisenä, kun joku minun istuttama kukkanen tai yrtti voi hyvin. On se uskottava, että puutarhatyöt tekevät hyvää mielelle. Kaikki stressi katoaa taivaan tuuliin, kun keskityn rikkaruohojen kitkemiseen, tai istutan jotain uutta – niin virkistävää.

image.jpg

Jos olet samaa mieltä ja pidät kuvastani, voit äänestää kuvaani täällä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 x 150 € lahjakorttia net-a-porter.comiin, eli nyt kannattaa antaa ääni!

 

Kommentit (4)
  1. Ihana kuva! Kävin äänestämässä sua tietenkin. 🙂

    1. Voi kiitos kannatuksesta. Terkkuja! 🙂

  2. Ihana kuva 🙂 mistä tuo kuvan mekko on löytynyt? Olen jo hetken yrittänyt etsiä vastaavaa 🙂

    1. Thanks! Mekko on Zarasta, sieltä nuorten osastolta (Turusta). Piti löytää joku kevyt kesämekko, niin toi sitten löytyi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *