Vuoteella

Coco Sweet Dreams

Kotisairaanhoitaja Henna moro vaan!

Päivä on mennyt vauhdikkaasti kotona, tytär kuumeessa. Sain tehtyä onneksi vähän kotihommia, villiinnyin ja laitoin pitkästä aikaa mustavalkoiset lakanat ainaisen valkoisen tai harmaan sijaan. Tykkään kovin Diane Von Furstenbergin vuodevaatteista, erikoisia kuvioita ja ihanan viimeisen päälle ommellut saumat, napitukset ja systeemit.

Vuodenvaihteen jälkeen minulla on ollut vähän käynnistysvaikeuksia blogin kanssa, nyt jos koskaan on hyvä aika esittää postaustoiveita. Videoita on takuulla tulossa lisää, ne innostavat itseäni tällä hetkellä hyvin hyvin suuresti!

Tyttö lähettää terkkuja ja pyysi ottamaan kuvan Miu-kissastaan, kun se hymyilee. "Miu, humuile kamelalle!"

Iloista viikkoa kisulit!

:)

 

Kommentit

suvi m
suvi m

Ihanat lakanat! Ja terkut kisulle! ;)

Minua kiinnostaisi nähdä vaikka inspiskuvia tai kuvakollaasia soffista, joista tykkäät. Millaista sohvaa olet ajatellut sen vanhan tilalle, jonka myit? Vai kaipaatko sen ihanan daybedin kanssa sohvaa ollenkaan?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

Hei, hyvä idis, sohvat on kovasti mielessä ja niitä on katseltu, kuvakollaasi olisi paikallaan! :)

elina.P (Ei varmistettu)

kivat mustat yölamput, mistä olet ne hankkinut?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis, valaisimet ovat Ikeasta, ollaan sprayattu ne mustaksi, ovat myymälässä vaaleanharmaat.

AnnaAnna (Ei varmistettu)

Moi!
Blogisi on ihanan inspiroiva! Asumme saman tyyppisessä talossa ja kotimme muistuttavat tyyleiltään toisiaan. Ihailen rentoa sisustustyyliäsi ja kokeilunhaluasi.
Onko teillä siellä kauempana keskustasta hyviä harrastusmahdollisuuksia lapsille? Millaisia arkijuttuja/kotiharrastuksia teillä on lasten kanssa? Myös Turkujutut ravintola- ja putiikkirintamalla kiinnostavat!

Hertta
Lilou's Crush

Pikaista paranemista sinne, täällä myös isompi kovassa kuumeessa. Poikkeuksena teidän meininkiin tosin, että pienempi hänen kanssaan pitää huolen, että mitään kotihommia ei nyt tasan varmasti tule tehtyä.

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Yllensäkin postauksesi ovat inspiroivia. Toivelistalle sun ihanan selkeitä ruoka- ja juomapostauksia! Ja sisustusta, sisustusta ; )

SandyLadolcevita (Ei varmistettu) http://ladolcevitadisandy.casablogit.fi

minua kiinnostaisi nähdä laajemman kuvakulman sisustuskuvia, vaikka tavalliset yksityiskohtiin keskittyvät kuvasi ovatkin aina upeita. :)

Tuuliatei (Ei varmistettu)

Täälläkin kaivataan sohvavinkkejä, sellaisen hankinta olisi meillä ajankohtainen..myös valaisinideat olisivat tervetulleita (keittiöön ym). Videopostauksissasi on aina niin "jännä" fiilis, joten niitä lisää. Myös ns. "My day" postaukset ovat kivoja:)

Taina L.

Aiheita: *kevätkoti, eli pienillä jutuilla koti keväiseksi * meikkausvideo * haaveissa olevat kevätvaatteet ja asusteet *jumppavinkkejä * siivousvinkkejä *Lastenvaatteista postaus *suosikki siivoustuotteet 

Pikaista paranemista pikkuleidille!

Kommentoi