Vuoteella

image.jpg

Kotisairaanhoitaja Henna moro vaan!

Päivä on mennyt vauhdikkaasti kotona, tytär kuumeessa. Sain tehtyä onneksi vähän kotihommia, villiinnyin ja laitoin pitkästä aikaa mustavalkoiset lakanat ainaisen valkoisen tai harmaan sijaan. Tykkään kovin Diane Von Furstenbergin vuodevaatteista, erikoisia kuvioita ja ihanan viimeisen päälle ommellut saumat, napitukset ja systeemit.

image.jpg

Vuodenvaihteen jälkeen minulla on ollut vähän käynnistysvaikeuksia blogin kanssa, nyt jos koskaan on hyvä aika esittää postaustoiveita. Videoita on takuulla tulossa lisää, ne innostavat itseäni tällä hetkellä hyvin hyvin suuresti!

image.jpg

Tyttö lähettää terkkuja ja pyysi ottamaan kuvan Miu-kissastaan, kun se hymyilee. ”Miu, humuile kamelalle!”

image.jpg

Iloista viikkoa kisulit!

🙂

 

Kommentit (10)
  1. Aiheita: *kevätkoti, eli pienillä jutuilla koti keväiseksi * meikkausvideo * haaveissa olevat kevätvaatteet ja asusteet *jumppavinkkejä * siivousvinkkejä *Lastenvaatteista postaus *suosikki siivoustuotteet 

    Pikaista paranemista pikkuleidille!

  2. Täälläkin kaivataan sohvavinkkejä, sellaisen hankinta olisi meillä ajankohtainen..myös valaisinideat olisivat tervetulleita (keittiöön ym). Videopostauksissasi on aina niin ”jännä” fiilis, joten niitä lisää. Myös ns. ”My day” postaukset ovat kivoja:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *