Yksin mutta en yksinäinen

Coco Sweet Dreams

Onhan tuossa kaikenlaista pojankoltiaista oveen koputtanut, elokuviin vienyt ja ravintolaillallisia tarjonnut, mutta juuri nyt haluan olla vain yksin ja se tuntuu oikealta. Täytän päiväni juuri itse itselleni luodulla ohjelmalla. Teen ja suunnittelen paljon omia projekteja ja ne pitävät minut sopivan kiireisenä.  Olen löytänyt ystävien kautta uusia liikuntaharrastuksia ja innostunut niistä. Joudun entistä enemmän myös keskittymään talousasioihin ja miettimään tarkemmin mihin mitäkin sijoitan; se on myös palkitsevaa.

Olen opetellut ihan kantapään kautta yksinolemisen ja sanoisin, että näin reilun vuoden jälkeen kaikki alkaa tuntumaan ihan normaalilta. Olen matkustellut paljon yksin ja oppinut niiltä matkoiltani suuresti, esimerkiksi sen että yksin matkaaminen ei ehkä olekaan minun juttuni.

Edelleen löydän edestäni tilanteita, jotka ovat minulle aivan vieraita - mutta jos muut niistä selviytyvät, niin totta mooses minäkin. Ja jos en selviydy, niin otanpahan opikseni ja ensi kerralla tiedän miten toimia. Ja on muuten täysin ok sanoa, että hei olen tässä yksin ja tarvitsen apua.

Aina ei voi olla kivaa, oli sitten yksin tai parisuhteessa. On edettävä rauhallisin mielin päivä kerrallaan. Tai tunti. Tai minuutti, kunhan ymmärtää ajan laadun ja sen tärkeyden. Tietää milloin poistua tai jäädä.

 

 

 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tuo avun pyytäminen yksin ollessa - miksi se on niin vaikeaa?
Itse tuudittaudun aina lauseeseen: "kyllä mä pärjään, olen iso tyttö jo", vaikka oikeasti sisimmässäni mietin että tarvitsisin apua eri tilanteissa. Lause aina vaan pulppuaa suustani, ennen kuin ehdin ajatella loppuun. :-D

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on vähän sama vika. <3

Anna-Katri / Adalmina's Adventures (Ei varmistettu) http://adalminasadventures.com/

Ihanasti kirjoitettu teksti Henna! Ja tärkeää onkin kuunnella itseä, ja opetella tekemään juuri niitä asioita, jotka saa hyvän olon ja tekee onnelliseksi. Ja tosiaan on myös ok huomata, ettei yksinmatkailu ole se oma juttu - mielestäni on kuitenkin hienoa, että olet lähtenyt rohkeasti matkoille yksin! ♥

Coco
Coco Sweet Dreams

Matkaamisessa jotenkin kaipaan sitä, että saan jakaa kokemukset jonkun kanssa. Toisaalta on monia juttuja, joita olen kokenut kun olen ollut jossain nimenomaan yksin ja joita voi nyt suurella lämmöllä muistella. <3

Poletti (Ei varmistettu)

Hienoa uskallusta. Olla antamatta periksi yksinolon pelolle tai paniikille lopullisesta yksinäisyydestä. Rauhoittua, oppia tuntemaan itsensä. Oppia erosta. Oppia uusista tilanteista. Elää pelotta, itseensä luottaen. Olla kiirehtimättä ja antaa tilaa itselle.

Eron jälkeisissä tilanteissa moni voisi ottaa tässä kohtaa sinusta mallia. Rakkaus tulee ajallaan, kun siihen on valmis.

Coco
Coco Sweet Dreams

No juuri niin! 

Hgg (Ei varmistettu)

Yksinoleminen on taito, joka jokaisen pitäisi harjoitella. Se nimittäin ei ole helppoa.
Mä olen viettänyt yksin muutaman juhlapyhänkin ja ne ovat olleet kivoja hetkiä. Jollain tapaa maagisia ja ihanan levollisia päiviä.
Yksinoleminen ja eläminen on hieno taito.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ajattelen samoin. 

Sisi7777 (Ei varmistettu)

Kolme vuotta nyt yksin. Ekat 2 vuotta meni sellaisessa hypessä, että mahtavaa olla yksin eikä sekuntiakaan tuntunut yksinäiseltä. Nyt 3. vuonna yksinäisyys on lyönyt kasvoille. Ympärille muiden elämät menee eteenpäin mutta oma ei. Enää ei ole mitään uutuudenviehätystä siinä, että taas jälleen kerran katselet mihin lähtisi yksin matkalle ym.

Tämä on tällaisen 34-vuotiaan pitkästä parisuhteesta eronneen naisen olotila tällä hetkellä.

Pepperbun_stories (Ei varmistettu)

Olen eronnut kaksi kertaa ja toisen avioliiton jälkeen olin pari kuukautta ns yksin. Lasten kanssa siis. Ihan kivaa oli sellainen menestyneen itsenäisen elämä. Sisustin ikiomaa kotia, soitin pianoa myöhään illalla kynttilänvalossa. Ihan kivaa oli. Mutta sitten kun oikea ihminen tulee vastaan kaikki nämä menee vaihtoon!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mä uskon myös siihen että kyllä sen tietää sitten kun sen tietää. <3 

Jeppp (Ei varmistettu)

Moikka Henna! Minusta se kertoo sinusta valtavan paljon, että et ole suinpäin juossut uuteen suhteeseen. Sitä näkyy nykyään niin paljon. Ja en epäile yhtään, että noin super ihana ja fiksu tyyppi ei löytäisi rinnalleen sitä oikeaa jonka kanssa sitten vanhuudenkin päivät viettäisi. Sinusta paistaa tasapainoisuus ja onnellisuus. Kaikkea hyvää sinulle!&lt;3 ja kiitos inspiroivasta blogista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos, viestisi tuli jotenkin niin oikeaan hetkeen. <3 Kaikkea hyvää myös sinulle ja kiitos että käyt täällä. 

Kommentoi