You are what you eat

pb305927.jpg

pb305897.jpg

pb305873.jpg

pb305882.jpg

Kun ulkona paukkuu pakkanen, on kiva lämmitellä sisällä villasukat jalassa ja valmistaa hyvää ruokaa. Kastaa kädet taikinaan ja tehdä kaikkia herkkuja. Me tehtiin viikonloppuna pizzaa, salamipizza oli oma suosikkini. Oletteko muuten törmänneet hyvään pizzapohjan ohjeeseen? Saa laittaa linkkiä semmoiseen.

Terkkuja mummulasta, me lähdetään pian ulos metsästämään kuusenoksia sun muita.

Kommentit (10)
  1. Myös itse teen pizza-taikinan näppituntumalla, mutta julkinen salaisuuteni pizzan teossa on jättää taikina hyvin löysäksi. Kohotuksen jälkeen kulhosta uunipellille/kivelle/jne, jossa taikina taputellaan reilun jauhomäärän kanssa niin ohueksi kuin uskaltaa. Taattu lopputulos ohuesta ja rapeasta pohjasta. Näin kauliminenkaan ei ”kuoleta” kohotusta ja hiivan tekemiä taikoja…

    Pizzanautintoja kaikille!

  2. Naapuripalstan Pizza Bianca -ohjeessa muutaman viikon takaa on oikein hyvä pizzapohjan resepti:

    http://www.lily.fi/juttu/pizza-bianca

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *