”Aletaaks olee”

Ihanan tyttöjen reissun jälkeen paluu arkeen; viikonlopussa oli ihanaa sekin, ettei WiFiä ollut oikeastaan missään, joten kännykkä pysyi hiljaisena muutamaa Ykköseltä tullutta tekstiviestiä lukuunottamatta.

Amir.

Kyseli kuulumisia, kertoi, että oli ajatellut minua paljon viikonlopun aikana. Kysyi, olinko ajatellut häntä; ja vastasin totuudenmukaisesti, etten juurikaan. Mikä ilmeisesti vähän loukkasi.

“Mua pelottaa, että me ollaan jotenkin pysähdyksissä.”

Ihmettelin viestiä, pyysin lisäselitystä.

“Sen jälkeen, kun sä peruit sen meidän tapaamisen, mä ajattelin, että haluatkohan sä tavata mua enää ollenkaan.”

“Mä haluaisin, että meidän jutulla olis jokin nimi, että se olis jotain enemmän, kuin mitä se nyt on. Että me oltais jotain enemmän, kuin mitä me nyt ollaan.”

Mikä “me”? Mikä “meidän juttu”? 

whoa.gif

Me ollaan hei kerran käyty kahvilla ja vähän pussailtu. SYYSKUUSSA 2016. Ilmeisesti jätin lähtemättömän vaikutuksen, ehe-ehe. (Tuleeko kenelläkään muulla tästä vähän semmoisia orastavia stalkkeriviboja, vai voiko tämmöisen jo varhaisessa vaiheessa esiintyvän omistautumisen panna kulttuurin piikkiin?) 

Rupesin analysoimaan käyttäytymistäni Amirin kanssa, ja vertailemaan sitä siihen, miten yleensä olen käyttäytynyt uuden miehen ilmestyttyä minun maailmaani.

Olen aina heittäytynyt “suhteisiin” sataprosenttisesti ja suunnattomalla tunteiden palolla; viestitellyt intensiivisesti ja ollut täysin avoin tuntemuksistani. Ilmeisesti tämä “avoin kirja” –ajattelutapa on kuitenkin ehkä vaikuttanut miesten mielestä jotenkin hyökkäävältä, ehkä ahdistavaltakin.  

Ja nyt, kun en ehkä ole ilmaissut kiinnostustani kovinkaan selkeästi, tyyppi menee paniikkiin ja haluaakin enemmän. Täh.

Voiko tosiaan olla niin, että tämä on se syy, miksi ihmissuhdepelejä pelataan? Se syy, miksi odotellaan se maagiset kolme päivää treffien jälkeen ennen kuin otetaan yhteyttä; se syy, miksi naiset leikkivät vaikeasti tavoiteltavaa? Haluavatko miehet oikeasti tätä? Itääkö taustalla joku metsätysvaisto? Eivätkö miehet haluakaan rehellistä ja avointa naista, jonka käyttäytymistä ei tarvitse koko ajan spekuloida? Haluavatko miehet sen sijaan naisen, josta ei ole oikein koskaan varma, että mitä se nyt oikeasti haluaa? (Hei miehet – saisiko tähän mielipiteitä?) 

Jos näin, niin onpa aika perseestä.

Minä nyt ilmeisesti vähän vahingossa olen esittänyt vaikeasti tavoiteltavaa, ja jotenkin siinä sivussa onnistunut triggeroimaan Amirin kiinnostusta entisestään.

“Voitaisko me sopia, että ollaan yhdessä ja vaan toistemme kanssa? Että ei tapailtais muita?”

Jätin sanomatta, että minähän en autoa ala edes liisaamaan, ennen kuin olen sen ensin koeajanut.

Awww, aika liikkistä toisaalta. Amir haluaa alkaa oleen mun kaa. 

Kommentit (15)
 1. Tutustuin opiskeluaikoina netin kautta 12 vuotta vanhempaan naiseen. Ja mikä nainen, niin helppo jutella hänelle kun olin ite ujo nuori mies huonolla itseluottamuksella. Emme kuitenkin koskaan tavannut silloin, mutta kontaktit säilyivät niin että pari vuotta myöhemmin viestittelusta tuli sit tapaaminen. Ennen sitä olimme nopeasti vain moikannut festareilla. Ja voi että kun mua jännitti se tapaaminen… Juteltiin ja katsottiin leffa, tai noh, puoli leffa… Luultavasti paras suihinotto mitä ikinä tulen saamaan, ja seksikin oli ikimuistoista. Tai miten sen sit sanotaan, hän oli upea ja seksikäs, täydellinen puuma, minä sen sijaan olin jännittynyt ja huono. Tulin aivan liian nopeesti, ja sitä paitsi minun olisi pitänyt olla sitä tavallinen minä ja enemmän ottaa ja viedä. Jotenkin paralysoin siitä upeasta, niin rennosta ja tavallisesta puumasta. Aamupäivällä kun olin menossa kotiin niin halasimme ja hän sanoi että luulee että tästä ei tuu enempää. Yritin kuitenkin pidä hänen kanssa yhteyttä sen jälkeen, mutta hän pani kaikki välit poikki, luulen että hänellä oli jotenkin huono olo jostain aivan muista syistä. Ei oo puhuttu sen jälkeen, eli n. 8 vuoteen.
  Ja miten tämä sit littyy sun blogin kysymykseen? No mulla on ollut naisia sen jälkeen, pidempiä ja lyhyempiä suhteita, kuitenkin tuo puuma on se kenestä näen ne likaiset päiväunet ja olen taas hänen asunnossa vanhassa Vaasassa. En osa sanoa jos se oli hänen lumoava olemus, vai jos se johtuu siitä että en suorittanut niin kuin olisi pitänyt, tai se että metsästys jäi kesken, mutta haluan hänestä lisää, haluan uppoa hänen märkään reikään. Näin me miehet toimimme. Outoa ja vähän mielisairasta.
  Mutta päällimmäisenä toivon että Vaasan puumalla menee nyt hyvin.

 2. Miesnäkökulma: kuten ylläoleva kommenttikin toteaa, helpot kaadot kyllästyttää kun niitä aikansa harrastaa. Toinen juttu tuossa tapauksessa haisee, miksi kukaan vaivautuu ylläpitämään näin pitkänajan toivetta vireillä – jos ei ole jollain tavalla outo? Jos kaveri on HOT, niin uskoisin, että saa muitakin kaatoja? Let´s face the fact – sinähän olet jo keski-ikäinen pullea puuma, joten kaverille ei varmaan tuota vaikeuksia etsiä naisseuraa? Kolmas pointti – oletko valmis sitoutumaan noin hankalasti tavoitettavissa olevaan rakastajaan -yksinoikeudella. Minä miehenä joudun pitämään kahta rakastajatarta – juurikin mainitusta syystä, tapaamisten järjestäminen helpottuu puolella. Suosittelen – ota vähintäänkin kaksi. 🙂 Have Fun!

  1. Let´s face the fact – sinähän olet jo keski-ikäinen pullea puuma, joten kaverille ei varmaan tuota vaikeuksia etsiä naisseuraa?”

   Mut kato mä olenkin niin uniikki naisena ja persoonana, että siinä ei paljon ikä eikä kilot enää (paradoksaalisesti) paina 😉 

   Kiitos näkökulmasta! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *