Date night!

Jaahans, edellisestä postauksesta on näköjään kulunut melkein viikon verran aikaa. Ennen tämä saattoi ahdistaa, nykyään ei niinkään; se hyvä puoli tässä harrastustyyppisessä blogin pitämisessä on, ettei ole deadlineja eikä ala ahdistaa, ellei ole joka päivälle edes jotain sanottavaa. 

Olen muuten kyllä viihtynyt Lilyssä; Räyhälän paskamyrskypostaus oli ehdottomasti viikon parasta viihdettä. Ideana siis on luoda ketju, jossa tosiaan siis ihan vilpittömästi kritisoidaan haukutaan postaajaa, useimpia anonyymejä paikoittain erittäinkin nokkelasti karrikoiden. 

Tässä esimerkiksi siivu omista löylyistäni Räyhälän kiukaalle:

En jaksanut lukee kaikkii kommentteja enkä ite postaustakaan mutta katsoin silti asiakseni tulla toteamaan, että ihan paskoja olivat kaikki. Etkä sä mulle voi sanoa vastaan koska oot ite valinnu niinkö alkaa blogata joten oot pakosti julkkis tai ainakin puoli julkkis ja miksi aina on näitä yhteis työ postauksia! 

Räyhälän postaus oli siis viikon kohokohta – ainakin tähän asti. Meikämuikkiksella on nimittäin treffit tänään, ja huominen on viisaasti otettu töistä vapaaksi. Ohjelmassa on vierailu rennossa ravintolassa, ehkäpä sen jälkeen mennään vielä muutamille baariin. Baila baila! 

Treffiseurana kukapa muukaan kuin Ykkösmies. Jeej! 

Ja oli vieläpä itseasiassa Ykkösmiehen ehdotus. Tosin ehdotus muotoiltiin seuraavasti:

Hei mitäs jos vaihteeksi mentäis ihan kahdestaan ulos syömään? Että pidettäis niinku

date-night.jpg

Oh heck, treffikutsu on treffikutsu. 

Kommentit (6)
  1. Milloin flunssa,milloin vatsatauti,tekosyitä löytyy aina…rehellisempää olisi myöntää jos ei kiinnosta enää..:D

    1. Eipä mun tarvi mitään tekosyitä keksiä, kun kerta tätä blogia omaksi huvikseni pidän. Ellen halua kirjoittaa puolikuntoisena tms, en vaan kirjoita. 🙂 

  2. Blogi ajelehtii kohti the endia?

    1. Juu, ehkä olisi aika tehdä ”graceful exit” sen sijaan että yrittää räpistellä vastaan. Harmi että blogi kuolee, tämä kun kuitenkin oli yksi parhaista (ollessaan aktiivinen) 🙂

      1. Makaan kotona norossa, eipä tee paljoa mieli raportoida 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *