Isiin ei kosketa – paitsi luvan kanssa?

Sain ihan täysin puskista taas meiliä Messututtavuudelta. Lapsi oli tullut maailmaan terveenä, ja isyyslomat oli taputeltu. Välissä oli vaihdettu työpaikkaakin, ja jaadi-jaadi-jaa.

Ehdin jo ajatella, että mikä kirjallinen monologi minulle on osoitettu – koska kiviäkin kiinnostaa – kunnes loppukaneetissa kerrottiin, että ai joo. Kun kerran tässä kuulumisia kertoilen, niin mainittakoon myös, että olemme avovaimon kanssa sopineet, että suhteemme on tästä eteenpäin avoin.

Tuli heti mieleen Toimituksen kysymys.

Hmmm.

Onko lapsiperheen suhde enää minulle pyhä, kuten täällä jo ehdin touhottaa, vai tuleeko siitä vähemmän pyhä, mikäli mies pettää luvan kanssa?

Tai siis ei itseasiassa edes petä; sillä pettäminenhän on jotain, mitä tehdään luvatta ja vastoin parisuhteessa laadittuja sopimuksia.

Messututtavuus jatkoi, että olivat kuitenkin sen verran avoimen suhteen sääntöjä tarkentaneet, että tarkoitus ei olisi hyöriä kukasta kukkaan kuin ahkera mehiläinen aamuisella hunajankeruureissulla; sen sijaan olisi tarkoitus, että kumpikin löytäisi jonkun pysyvämmän, jonka kanssa voisi ilotella silloin, kun parisuhdeseksi ei enää kiinnosta.

Tavallaan luvallinen rakastaja ja rakastajatar siis.

Edelleen mies jatkoi, että ajatteli heti minua; ja että minun ei tarvitsisi huolehtia mistään kuluista. Suunnitelmissa olisi hotellitapaamisia, sään suosiessa shampanjapiknikkejä; ylellisiä lounaita, ja jos aikataulut antavat periksi, illallisia pitkän kaavan mukaan. Kokovartalohierontoja taustanaan hempeää musiikkia; pieniä lahjoja.

Kuulostaa hyvin pitkälti samalta järjestelyltä, joka minulla oli Nörttipojan kanssa. Ainoana erona tietysti, että minä olisin se “ylläpidetty”, vaikka olenkin Messututtavuutta kymmenisen vuotta vanhempi.

Ja tiedättekö mitä? Jonkun ehdottoman palvonnan kohteena oleminen ei kuulosta ollenkaan pahalta. Varsinkaan kun kysymykseeni, mitä mies odottaa vastapalvelukseksi, vastattiin:

“En odota mitään. On sinun vallassasi päättää, mitä haluat antaa, vai haluatko antaa mitään. Haluan vain, että annat minulle mahdollisuuden tavata sinut taas, edes kerran.”

Mutta. Caveat emptor. Eihän ilmaisia lounaita ole.

Ja sitäpaitsi onhan sillä yhäkin se lapsi – isiin ei kosketa?  

daddy.jpg

Kommentit (16)
  1. Niin.. Jos lupa on saatu niin ei pitäisi olla ongelma kysyä sitä siltä naiselta.. Eihän sitä kasvotusten kysyä tarvi. Tietenkin voi eka kysyä mieheltämettä mitä hän ajattelee jos muijalta tämän varmistaisi.. Jos hän ei suostu, kertoo tämä jo mielestäni jotain..

    Jännä miten kun nainen ilmottaa että on avoin suhde niin kuinka moni kyseenalaistaa tämän? miehistä siis.. Puolet naisista olettaa heti että se oli miehen päätös.. 😀 mies ilmoittaa niin varmaan 80%naisista epäilee asiaa.. 😉

  2. Minä jättäisin väliin. Tosin en myöskään koskisi naimisissa tai avoliitossa olevaan mieheen. Tekopyhääkö? Kyllä, jotenkin vain en haluaisi sotkea omaan seksielämääni enää lisää ylimääräisiä ihmisiä.

    Ensiksikin, jos isi luvalla heiluu muiden kanssa, ei voi varmana tietää, monenko (eikä näin ollen voi olla täysin varma tautivapaasta rakastajasta). Vaimokin harrastaa seksiä sekä miehensä, että muiden kanssa ja silloinkin pitäisi ulottaa luottamus suojan käytöstä aika kauas oman sängyn ulkopuolelle.

    Toiseksi, jos isi ei olekaan rehellinen, eikä peuhaakkaan puuman kanssa luvan kanssa, suhteen paljastuminen saa melkoisen paskavyöryn liikenteeseen ja se vyöry leviäisi aika laajalle. Ja silloin olisi myös osallisena siinä, mitä haluaa välttää, isiin ei kosketa (ilman lupaa).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *