Jackpot 2/3

Kun olen rauhoittunut sen verran, että pystyn jälleen muodostamaan edes jotakuinkin koherentteja lauseita, alan riisumaan Logistiikkapomoa. Napitan kauluspaitansa auki, vedän valkoisen t-paitansa kainaloihin ja kumarrun suutelemaan rintakehäänsä; lipaisen matkalla hänen lävistettyjä nännejään ja kuulen hänen vetävän syvään henkeä.

Logistiikkapomo kiemurtelee ulos paidoistaan; näen syrjäsilmällä varta vasten silitetyn paitapuseron lentävän myttynä huoneen nurkkaan samalla, kun avaan farkkunsa ja vedän niitä alaspäin yhdessä boxereittensa kanssa. Logistiikkapomo huokaisee syvään kun suutelen hänen nivusiaan ja kuljetan kieltäni kiusoittelevassa kaaressa varoen kutittamasta.

Logistiikkapomo vetää minut lujasti lähelleen ja alkaa suudella minua kietoen jalkansa ympärilleni vangiten minut otteeseensa. Tunnen hänen kehonsa lämmön, sydämensä lyönnit, hänen halunsa; hän hamuaa huulillaan kaulaani ja lähettää värähdyksiä ympäri kehoani purressaan minua varovasti, nostattaa ihoni mielihyvästä kananlihalle.

Kurotan Durexit käsilaukustani, ja jotenkin hän onnistuu sekä avaamaan paketin, ottamaan yksittäispakatun kondomin esille, että pukemaan kapistuksen päälleen siten, etten edes hekumassani huomaa. Taikatemppu – vain huomion pois viemistä; hyvä illuusio.

Yhtäkkiä hän on sisälläni, nostaa jalkani olkapäilleen, liikkuu syvällä minussa. Minun on aina ollut vaikeaa katsoa partneriani silmiin aktin aikana; se on jotenkin liian intiimiä, katsekontakti on liian paljastava ja saa minut tuntemaan itseni haavoittuvaksi. Nyt ei ole näin; katsomme toisiamme silmiin hänen liikkuessaan minussa hitaasti ja rauhallisesti, kiireettä ja perusteellisesti.

Logistiikkapomo hymyilee nautinnollisen valloittavasti, enkä voi olla vastaamatta hymyyn; sitten hän kiihdyttää tahtia ja sulkee silmänsä koko kehonsa jäykistyessä, voihkii äänekkäästi purkautuessaan, suutelee minua rajusti. Vetää syleilyynsä, tunnen hänen sydämensä lyönnit kehoani vasten.

Logistiikkapomon matala nauru on täynnä mielihyvää, se kuplii syvältä hänen kehostaan ja saa minutkin hihittämään hysteerisesti. Koko kehoani kihelmöi, vaikka olenkin vielä raukea hänen käsittelynsä jäljiltä, ja huomaan toivovani, että ottaisimme uusintakierroksen mahdollisimman pian; toisaalta taas “peli” on nyt 1-1, orgasmit ovat tasan. Ei oikeastaan tarvitse.

Vaan vielä mitä. Logistiikkapomo kierähtää vierelleni ja kätensä hiipivät jälleen jalkoväliini. Hän katsoo minua viekkaasti vihreillä silmillään. Kysäisen, mitä hän aikoo.

“Mä aion antaa sulle toisen orgasmin. Nainen voi saada enemmän orgasmeja lyhyen ajan sisällä kuin mies, ja mun mielestä niitä pitää silloin myös vastaavasti antaa. Mun kirjoissa sun pitää olla aina vähintään yksi edellä.“

Kymmentä minuuttia myöhemmin olen taas yhden edellä. On lounasaika, ja alan ponnistaa sängystä ylös pukeakseni päälleni, suin pystyssä sojottavia hiuksiani takaisin kuosiin. Nälkä kurnii jo vatsassa aamun aktiviteettien jälkeen.

“Ei kun pysy siinä vaan, näytät niin ihanalta.”

Lepäilen alasti jo huomattavan punertavan pyyhkeen päällä sillä välin, kun Logistiikkapomo taikoo laukustaan sämpylöitä, croissantteja, mehua, leikkeleitä, juustoja ja viinirypäleitä. Ne tarjoillaan minulle sänkyyn, ja ruokailun aikana saan säännöllisesti croissantinmakuisia suukkoja.

Lounaan jälkeen kiedomme alastomat kehomme jälleen toisiimme niin lähelle kuin mahdollista, ja juttelemme. Logistiikkapomo silittelee koko ajan hiuksiani, kumartuu antamaan helliä suukkoja lauseitten väliin. Käperryn hänen kainaloonsa, hän laskee kätensä päälaelleni vetäen minut vielä lähemmäksi itseään, ja…nukahdamme toistemme syliin. 

asleep.png

Kommentit (43)
 1. Aloitteleva Puuma
  5.11.2015, 09:43

  No niin, kuukauden päästä olette yltäpäältä in love, jos vanhat merkit pitää. Mä voisin ottaa punanörtin.
  Viitsi viitsi, vähän.

  1. Haha, we’ll see about that. Tällä kertaa ei ole perhosparvea mahassa, vaikka viestitelläänkin aika paljon. LP saa minut nauramaan ja hänen kanssaan on helppo olla, mutta ainakaan toistaiseksi en koe rakastumisen tunteita.. (No ehkä vähän ihastunut olen 😉 )

   Punanörtti on hei kanssa vielä kuvioissa! 😉 

 2. Tosi kuuma toi sivupalkki kuva.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *