Jackpot 3/3

Herään säpsähtäen syvästä unesta – apua, kauanko olen nukkunut? Rullaan suusta eroottisesti ulos roikkuvan kieleni takaisin suuhuni, pyyhkäisen sensuellin kuolanoron poskeltani ja vilkaisen Logistiikkapomoa, joka on jo hereillä ja katsoo minua ilkikurisin silmin.

“Sä kuorsasit vähän”, hän nauraa ja suukottaa ohimoani. “Ei me nukuttu kuin puolisen tuntia, nou hätä.”

Kiehnään hänen kehoaan vasten kehräten kuin kissa, haluan lähemmäksi häntä. Hän nostaa leukaani ja suutelee minua taas pitkään – olemme suudelleet varmasti jo koko vuoden suutelukiintiön täyteen. Hänen kätensä aloittavat taas vartalollani vaeltelun, huulensa seuraavat perässä.

Jossain vaiheessa lounaan jälkeen ja ennen nukahtamista olen käynyt vessassa asettamassa tamponin, ettei koko sänky muistuttaisi halloweenlavastetta. Logistiikkapomo on pyöräyttänyt minut vatsalleen ja makaa päälläni koko painollaan, painaa lantiotaan peppuani vasten ja mutisee korvaani että olisi ehkä “tarvetta käydä poistamassa tietty vierasesine”.

En tiedä mistä kysymys kumpuaa, mutta yhtäkkiä kuulen oman ääneni, joka ehdottaa anaaliseksiä. Logistiikkapomon suudelma niskassani pysähtyy, hän kertoo vähän häpeillen, ettei ole koskaan vielä kokeillut.

Kurotan käsilaukustani lahjaksi saamani liukuvoiteen*), kierähdän ympäri ja kosketan häntä hierottuani sitä reilusti kämmeniini, liu’utan käsiäni edestakaisin ja näen hänen nauttivan, koko kehonsa tärisevän kosketukseni alla. Kerron, että jos hän haluaa kokeilla, ei minulla ole mitään sitä vastaan.

Edellen on, kuin en itse puhuisi; kuin joku toinen puhuisi suullani – normaalisti en ikinä ehdottaisi anaaliseksiä ensitapaamisella. Se on jotain, mihin vaaditaan sataprosenttinen luottamus tutun partnerin kanssa; sillä se voi helposti sattua, olla liian rajua.

Logistiikkapomo kiihottuu entisestään, saa kuiskattua että haluaa kyllä. Ehdottomasti. Asetun kontilleni ja pian hän on sisälläni varovasti, tunnustellen, melkeinpä liikkumatta. Hänen kätensä puristavat lanteitani, hänen suunsa hengittää kuumasti niskaani. Se tuntuu uskomattoman hyvältä, ja kerron hänelle pehmeästi, että hän voi olla rajumpikin; että sanon kyllä, mikäli sattuu. Hän alkaa liikkua hitaasti edestakaisin, ja kätensä löytää taas jalkoväliini kun hän kohottautuu seisomaan polvilleen. En jaksa edes miettiä, kuinka hyvä näkyvyys hänellä on tamponini ulos pilkottavaan naruun.

Sitten ajantaju katoaa. On, kuin olisimme huumeissa; matkalla jossain toisessa ulottuvuudessa. Kehojen harmonia, ihon läiske ihoa vasten, samanaikainen kipuaminen kliimaksiin, jonka aikana kumpikaan ei voi pidättää huutoaan.

Hän makaa päälläni hikisenä, sydän hakaten kuin haluaisi karata rinnasta ulos. Minun hiukseni ovat nihkeät, koko kehoa kihelmöi. Nauramme kuin mielipuolet, juomme toistemme suudelmia. Tällä kertaa Logistiikkapomolla on vaikeuksia lauseenmuodostuksessa.

“Se oli…tää on…Huh! Sä olet niin…Vau!”

Verbaliikan pettäessä Logistiikkapomo turvautuu äänteisiin ja huutaa parhaimman cowboy-huutonsa.

“Jii-haa!”

Sitten nauramme vähän lisää.

Päätämme iltapäivän pitkään suihkusessioon, jonka aikana saippuoimme toisemme perusteellisesti. Logistiikkapomo polvistuu eteeni kaakeleille ja suihkuttelee intiimejä alueitani, katsoo minua silmiin ja virnistää.

“Vitler oli ihana tuttavuus, mutta niin oli Buttlerkin. Kiitos.”

Tyyppi antoi lempinimen anukselleni. Mahtavaa.

Kunnon herrasmiehenä Logistiikkapomo saattaa minut autolleni ja suutelee minua pitkään ja kiihkeästi välittämättä siitä, kuka näkee ja kuka päättelee, mitä olemme juuri tehneet. Mietin, voiko tämän parempaa seksiä ollakaan, ja pelko vihlaisee sisuskalujani, kun ajattelen, että entäpä jos tämä olikin tässä.

Logistiikkapomo vetää minut vielä viimeisen kerran syleilyynsä, suukottaa hiuksiani ja kuiskaa korvaani matalasti.

“Seuraavalla kerralla mä haluan tehdä sulle suulla sen, minkä tällä kertaa tein käsillä.”

Vielä yksi hurmaava virnistys, ja hän on poissa. Minä jään haukkomaan henkeäni vielä hetkeksi, ennen kuin käynnistän autoni ja ajan tärisevin käsin pois. 

goodbye.gif

*) Tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä Durexin kanssa, mutta tuotteet pelittivät sen verran hyvin, että en voi olla jakamatta ilmaista mainosta. 

Kommentit (34)
 1. Mä en voi sanoa nyt muuta ku AHH, joka kuullostaa tällasen kirjotuksen kommentiks varsin rivolta. 😀

  Kymmenen pistettä ja tamppooni vaginaan! Kiitos! <3

  1. Eipä tuo nyt vielä hirveän rivolta kuulosta.. 😉

   Kiitos ite <3

   1. Tampoonit on myrkyllisiä ja vaarallisia, älä käytä niitä ainakaan usein. Kuukuppi on parempi.

    1. Noh, kohta 25 vuotta säännöllisesti käyttänyt…hyvin toimii. Eli en vaihda. 🙂

     1. Vastaan tähän aiheen viereiseen asiaan: Siirryin viime menkkojen ajaksi ensimmäistä kertaa tamponeista kuukupin käyttöön ja ihmettelin, että miksen ollut sitä aiemmin testannut. Ihan loistava! Kokeilu johtui taloudellisista syistä, säästänpähän kympin kuukaudessa 😛

      Peppuseksistä: Pari vuotta sitten sattui niin perkeleesti, että vähän on kammo jäänyt, mutta nykyisessä suhteessa sitä vois varovaisesti ehdottaa… 🙂

      1. Itse jotenkin ”kammoan” koko kuukuppia (pelkäisin että se pettää), enkä voisi kuvitellakaan sitä keitteleväni tai muutenkaan esitteleväni kodissani (tai siis varmaan sitten lähinnä kylppärissäni).. o_0 

       1. Ei pelkoa ei petä todellakaan, ja itsellä ainakin tuli sellaine pussi kuile mukaan, johon sen voi laittaa ja säilytän muutenkin sitä kaapissa poissa silmistä. Ainot ällö osio voi olla se tyhjennys ettei tuossa keittämisessä ole mitään ongelmaa.

 2. Ihan loistavaa työpaikka luettavaa näin perjantaisin aamupäiväkahvin yhteydessä 😀 Ei edes tarvitse peitellä kun kukaan muu ei täällä ymmärrä suomea!

  Ainut et mä vähän nyt jäin tuohon sun Buttler nimeen kiinni kun tulee mieleen toi näyttelijä Gerald Butler 😀

  [[{”fid”:”664062″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”300″,”width”:”450″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  1. Haha, Buttlerilla ja Butlerilla ei ole hirveästi yhteistä kyllä. Ei edes tuota sänkeä 😀 😀 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *