Kälyset lahjat

Jemina jakoi eilen varsin päteviä joululahjavinkkejä – harmi vaan, että liitossa, jossa mies on haluton, suurin osa Jeminan ehdottamista lahjoista voitaisiin tulkita jopa jonkinlaisena v*ttuiluna (siis Jemina: hyviä vinkkejähän nämä toki olivat yleisellä tasolla, en sitä tarkoita!).

Ainoa seksineutraali lahja olisi voinut olla aikakausilehden vuosikerta; mutta en ole muistaakseni koskaan nähnyt miestäni aikakausilehti kädessä, paitsi hammaslääkärin odotushuoneessa.

Olen aina ollut todella huono ostamaan lahjoja; ja vaikka aina yritän parhaani, jotain on tapana mennä pieleen huolimatta siitä, kuinka paljon pistän lahjoihin rahaa. Jopa mieheni nelikymppisille hankittu strippari oli luonnossa niin paljon vanhempi kuin kuvissa, että koko homma meni kategoriaan awkward (enemmän miehelle kuin juhlayleisölle).

Miehellä on samat ongelmat minun kanssani; ja niinpä jo vuosia olemme päätyneet ostamaan toisillemme ns. luottolahjoja: minulla ei ole koskaan liikaa shampanjaa tai rannekelloja, ja miehen saa aina iloiseksi hyvällä viski- tai konjakkipullolla.  

Mutta joka joulu samat lahjat?

Tänä jouluna kysyimme toisiltamme etukäteen, mitä oikeasti haluaisimme lahjaksi.

Minä en keksinyt mitään, mitä oikeasti olisin voinut tarvita (en ole ainoastaan huono ostamaan lahjoja toisille, olen myös huono keksimään, mitä itse tarvitsen); joten pyysin lahjoitusta tulevaan vapaaehtoistyölomaani (toukokuussa 2017).

Ykkösellä oli vaatimaton toive: uusi toilettilaukku.  Yli tuplasin lahjan arvon heittämällä sisälle Boss The Scentin deodorantin; ja samasta kaupasta nappasin vielä mukaani merinovillatossut siltä varalta, etteivät kutomani villasukat lämmittäisi tarpeeksi.

Näissä lahjoissahan ei sinällään ole mitään vikaa – tuntuu vaan, että kävisivät hyvin isänpäivälahjastakin. Siis omalle isälle. Mikäli siis ostaisin sille ikinä mitään.

Jos meillä olisi vielä seksiä, olisi lahjan keksiminen paljon helpompaa. Ostaisin uuden alusvaatesetin, laittaisin hyvää naposteltavaa, sytyttäisin kynttilöitä ja hieroisin intiimialueita; suutelisimme paljussa ja roiskisimme menemään niin että laineet eivät tyyntyisi lähimpään varttituntiin.

Nyt tämä “lahja” on suunniteltu Taiteilijan ensivisiitille, jota on alustavasti suunniteltu tammikuulle. Sitä ennen juhlitaan kuitenkin perinteinen perhejoulu.

Kommentit (1)
  1. Lahjat voi myös jättää ostamatta. Itse teen niin. Tutuille ipanoille jaan aikaani ja teemme jotain heidän toivomaa yhdessä mm. Heureka, Korkeasaari, risteily ym.

    Miehen kanssa emme osta toisillemme mitään. Meillä on kaikkea ja menemme mielummin hyvin syömään ja tuijotamme toisiamme syvälle silmiin. 

    Tänään tutustuin, sattumalta, sivustoon Elämyslahjat. fi. Sieltä ehkä ostaisin, jos ostaisin. 

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *