Keikkakivaa kimpassa?

Älkää kysykö, miten tämä tulee käytännön tasolla onnistumaan; mutta suunnitelmissa on mennä Mossen kanssa loppuvuodesta Bändipojan bändin keikalle, kun nämä tulevat Euroopankiertueelleen.

Koska keikkapaikalle on useampi sata kilometriä matkaa, Mosse pani tuulemaan ja varasi keikkapaikkakunnalta meille hotellista sviitin.

Sviitin, koska tarkoituksena on järjestää keikan jälkeinen afterparty; “for drinks and fun”. Shampanjaa kylmään ja tapaksia mukaan lattialle heiteltäviksi

Bändipoika tietää, että olemme tulossa keikalle; ja Mosse tietää, että Bändipoika tietää. Bändipoika tietää myös, missä hotellissa majoitumme.

Tästähän voi tulla oikein mielenkiintoista.

Joka tapauksessa tarkoituksenamme on palata seksuaaliseen ämpärilistaamme, ja ruksata sieltä neljän kimppa yli; Mossen lisäksi on tarkoitus pokata pari miestä (en panisi pahakseni, jos toinen olisi Bändipoika, eikä panisi Mossekaan – siis pahakseen) jatkoille sviittiin, ja katsella, miten tilanne kehittyy. 

En ole tullut kertoneeksi Mosselle, että minulla on jo kokemusta useamman miehen kanssa sekstailusta; ja Mosse odottaa tapahtumaa nyt niin innolla, etten kehtaa enää tunnustaa, ettei kerta olisi ensimmäiseni.

En myöskään mistään hinnasta ehkä enää uskaltaisi lähteä hotelliin kolmen random-miehen kanssa; mutta luotan siihen, ettei Mr. Mossad anna minulle tapahtua mitään pahaa. Kun huomautin asiasta, Mossen vastaus oli napakka, ja äänensä tumma ja käheä, kuten aina, kun hän on kiihtynyt.

“If they even look like they are going to make you uncomfortable, I’ll krav maga the shit out of them.”

Kätevää, kun on oma henkivartija mukana.

Iiik, tuskin maltan odottaa!

Ja – mikäli sopivia kandidaatteja ei löydy, voimme aina viettää ihanan yön kahdestaan. Win-win. Toisaalta taas – metallihenkisillä keikoilla on harvoin puutetta miehistä. 

krav_maga.jpg

Kommentit (16)
 1. Luin jutun, nousin sohvalta ja sanoin: ”Nyt kyllä haluan yhden Turkish Delightin!”

  -Ja repesin ääneen ajateltuani blogiasi ja mielitekoani. Vaikka tässä ei Turkishista puhuttukaan.

   

  1. :’D 

   Mullekin maistuis Turkish Delight 😉

   1. Haha! Uusi lempinimi on keksitty! 

 2. Olen kade. En kai voi muuta sanoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *