Kukkotappelua

Lähdettiinpä joutessamme jouluähkyjen sulatteluun paikalliseen anniskeluravintolaan viime lauantaina kolmen koplassa; Puuma nappasi käsipuoleensa Ykkösmiehen, ja toiseen käsipuoleensa Naapurin Pojan.

Toki kotona ensin maisteltiin neuvoa-antavia, jotka loppujen lopuksi siis johtivat yhteiseen, nousuhumalaiseen päätökseen siirtyä kylille rientoloihin.

Paikallisessa kantisbaarissamme sitten Naapurin Pojan kanssa laulettiin – Ykkösmiehen poistuttua rakkoaan huojentamaan – Kuningas Alkoholin rohkaisemana System of a Downia epävireisesti raakkuen ja räkättäen kuin harakat spiidissä, kun käsi etsiytyi olkapäälleni. Takavasemmalta sisälle livahtanut Ruokakaupan Poikahan se siinä tuli moikkaamaan, ja kaikesta näki, että myös siellä suunnalla oli nautiskeltu jo hieman miestä väkevämpää. Halasi hieman horjahdellen, toivotti postyymisti hyvää joulua.

Olen aina silloin tällöin puolella silmällä katsellut Animal Planetia, mutta silti tuleva tapahtumasarja jaksoi hieman huvittaa.

Naapurin Pojan silmät menivät viiruun; katse terävöityi. Hän ojensi itsensä täyteen mittaansa ja kohensi ryhtiään niin, että leveät hartiansa levenivät entisestään.

Ruokakaupan Poika ryhdistäytyi niinikään; otti leveämmän haara-asennon, nosti leukaansa ja katsoi Naapurin Poikaa kyräilevästi, kun tämä vaistomaisesti astahti sivuaskeleella lähemmäksi minua. Otti askeleen kohti Naapurin Poikaa.

Minä kiirehdin esittelemään Kukonpojat toisilleen. Naapurin Poika tarjosi kättään ensimmäisenä, Ruokakaupan Poika ojensi vaistomaisesti omansa. Olin melkein kuulevinani luitten rutinaa; kättelyä kesti loputtomiin, molemmat puristivat rystyset valkeina, irrottamatta katsekontaktia toisistaan.

Kaksi silmäparia, toiset ruiskukansiniset, toiset vihreät, lukkiutuivat samalla korkeudella. Toisen sieraimet värähtivät, toisen silmät sykkivät salamoita.

Kaksi täyteläistä suuta kovettui vihaiseksi viivaksi; odotin näkeväni paljastettuja hampaita hetkellä millä hyvänsä.

Ykkösmies palasi vessasta ja veti minut vyötäröltä kiinni itseensä, maiskautti suukon poskelle ja hymyili pojille rennosti parisenkymmentä senttiä heitä lyhyempänä ja vuosimäärällisesti saman verran iäkkäämpänä.  

Kukkotappelu oli ohi. 

alpha_male_0.gif

Kommentit (4)
  1. Ah, Klaus <3

  2. Jotenkin näin tämän sieluni silmin 😀 Miehet…. Tosin me naiset pörhistellään ihan samalla tapaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *