Kuvaussessio taiteilijan silmin

Taiteilijoita olivat ehdottomasti myös kuvaaja ja visagisti, mutta tiistaina mennessäni ystäväni kanssa taas joogaamaan, tämä yllätti ja toi minulle piirustuksen.

Ystäväni oli kysynyt taiteilijattarelta, mitä tämä piirtää kesken tämän luomistyön.

Taiteilijatar vastasi napakasti: “Anna-täti!” (Annan tilalle oikea nimeni, köhköhköh.)

Taiteilijatar oli siis myös paikalla, kun minua ehostettiin ja kuvattiin burleskiasussa nelikymppisteni kunniaksi. Jaksoi muuten yllättävän hyvin, ja ihasteli valokuvaajan puhaltelemia saippuakuplia, poseerasikin kun valaistus piti saada kohdalleen vähän niin kuin Puuman stunttina. 

Ja siis…onhan tuossa näköä. Voimakas silmä- ja huulimeikki, ja kyllä se kampauskin oli aika lennokas. Tunnistan jopa hieman barbapapamaisen kehoni. Taideteoksessa on selkeästi ikuistettu se kuvaussession osa, jonka aikana makasin samettikankaan päällä. 

lempi_drawing.jpg

Ei paha vastikään kaksi vuotta täyttäneeltä? 

En yleensä kauheasti välitä toisten lapsista, mutta tämä Taiteilijatar on kyllä erittäin nasta tapaus! 

P.S. Joo, luitte ja näitte oikein. Puuma jakoi juuri lapsen piirustuksen tontillaan.

Kommentit (4)
  1. Ymmällään
    30.7.2015, 12:13

    En yleensä kauheasti välitä toisten lapsista???? Oliko sulla sitten omia? Mikset vaan kirjoita, että En yleensä kauheasti välitä lapsista? – HMMM… Freudilainen lipsahdus! 🙂

    1. Eikägu! 😀 Ei mulla ollut, eikä ole. Omia lapsia siis. 🙂 Hauska pointti sinänsä, en itse tullut edes ajatelleeksi noin! 

  2. Oispa kiva nähdä niitä alkuperäisiä otoksiakin! Mutta taitaa olla turha toivo…

    1. Joo, ei niitä oikein voi täällä jakaa, kun kesympiä en malttanut olla jakamatta somessa. Eli anonymiteetti olisi vaarassa. Mietin ensin sitä Kristaliinan ”musta palkki silmiin” -ehdotusta, mutta garderoobi on sen verran…persoonallinen, etten uskalla. Plus että kuvissa näkyy useampi mun tatuointi, nekin jos peittäisi niin olisi yhtä mustaa palkkia koko akka. 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *