Lopullisesti loppu; hyvästit Nörttipojalle osa II

CougarWoman

Ja tällä kertaa (taas) uskoisin, että ero on lopullinen. Nörttipoika nimittäin tunnusti, että oli viime viikonloppuna harrastanut seksiä, ja että on nyt "löytänyt potentiaalisen tyttöystäväkandidaatin". Tyttö on Nörttipojan työtoveri, ja ovat olleet jo pidemmän aikaa ystäviä – kunnes tyttö lopetti edellisen suhteensa viime viikolla.

Uskoutui siitä sitten Nörttipojalle, keskustelivat pitkään, yksi asia johti toiseen…ja päätyivät viettämään yön yhdessä.

Kuulin tästä vasta hetki sitten, joten jos postaukseni ei ole täysin koherentti, se anteeksi annettakoon. Istun nyt toimistolla. Mieli tekisi itkeä, mutta en tietenkään voi. Kädet tärisevät, sydän hakkaa. Palelee.

Olen surullinen, pettynyt, vihainen. En voi uskoa tätä todeksi. Asiaa ei tehnyt helpommaksi se, että Nörttipojan oli pakko ilmoittaa asiasta Whatsappin välityksellä.

Ja toisaalta taas… Olen samanaikaisesti onnellinen Nörttipojan puolesta. Hänelläkin on oikeus onneen, oikeus voida olla jonkun kanssa, joka voi omistaa itsensä hänelle sataprosenttisesti; eikä vain muutamana hekumantäytteisenä tuntina kuukaudessa. Mikä minä olen itsekkäästi häntä omimaan vain omien seksuaalisten frustraatioitteni täyttymyksenä.

"Erosimme" hyvissä väleissä. Nörttipoika haluaisi pitää yhteyttä yhäkin, ystävinä. Sillä merkitsen hänelle "paljon, muutenkin kuin seksuaalisesti". En tiedä pystynkö siihen. Aika näyttää. Näin sen pitikin mennä - loppua ilman riitaa, ilman draamaa. Elämänkaaren luonnollinen kehitys, joka oli odotettavissa. Olen kiitollinen, että sain "pitää" Nörttipojan näinkin kauan omanani; ehkä nyt olikin jo hyvä aika lopettaa. 

En aio aktiivisesti etsiä Nörttipojalle korviketta (vaikka Kesäkäsi onkin kuuma, haha). Ehkä nyt on aika keskittyä sataprosenttisesti Ykkösmieheen, alkaa taas itse tehdä aktiivisesti aloitteita intiimiin kanssakäymiseen. Nörttipoika toimi paineitten purkajana; ehkäpä tästä lähtien yritän taas purkaa paineet kotona.

No, eipähän tarvitse miettiä, kauanko tätä vielä kestää, mihin se johtaa, ja ketä siinä prosessissa satutetaan; Nörttipoika on onnellinen. Ykkösmies on onnellisen tietämätön. Ja minä…en itseasiassa vielä ole pystynyt jäsentelemään, mitä minä olen.

Olen varmaan vähän shokissa. 

Kommentit

saimah
Mintulle mies 2014

Huhhuh, tämä tuli nyt ihan puun takaa! Varmasti olet aikamoisessa shokissa nyt. Kyllä se siitä, eipä tähän osaa oikein mitään sanoa..

CougarWoman
CougarWoman

Niinpä...ensi viikon tapaamisen suunnittelusta yhtäkkiseen stoppiin. Prkl. No, se mikä ei tapa, vahvistaa jne..? Eniten harmittaa se, etten oikein voi kenellekään tätä "surra", pitää vaan pitää mölyt mahassa ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Mites se biisi menee, mikä ei tapa todellakin satuttaa? Voithan surra/purkaa ajatuksia blogin kautta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Veikkaan, että biisi olisi tämä: Haloo Helsinki - Vapaus käteen jää

https://www.youtube.com/watch?v=6IhnydCct80

"jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa
ei muistojen päälle kultakerrosta saa
hymyile tai itket kuinka vaan
ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan"

CougarWoman
CougarWoman

Nyt piti lopettaa kuunteleminen kesken, tuli sen verran järkälettä kurkkuun... :'(

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis tosiaan - niin voinkin! Facepalm, kun en tajunnut :D 

"Tyttö on Nörttipojan työtoveri, ja ovat olleet jo pidemmän aikaa ystäviä – kunnes tyttö lopetti edellisen suhteensa viime viikolla."

Eli Nörtti on tytölle laastari. Kai ne joskus kestääkin, mutta... Ehkä noin niinkuin tilastollisesti ei ole pitkän suhteen aineksia. Vaan mistäpä sitä tietää.

"Istun nyt toimistolla. Mieli tekisi itkeä, mutta en tietenkään voi. Kädet tärisevät, sydän hakkaa. Palelee."

((halaus))

"Eniten harmittaa se, etten oikein voi kenellekään tätä "surra", pitää vaan pitää mölyt mahassa ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut."

(((((vielä isompi halaus)))))

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos haleista <3 <3 

Mä itseasiassa varoitin Nörttipoikaa ihan samasta - se tuli mullekin ekana mieleen. Ja sitten muistin heti perään, että tavatessani Ykkösmiehen mun edellisen, vuosissa mitattavan suhteen lopettamisesta (minun päätöksestäni) oli vajaat 24 tuntia. Että kyllä se joskus voi toimiakin, tosin tosiaan tilastollisesti ei. Toivon, että toimii! 

Minulle tuli siis saman tien olo, että Nörden suhde työkaveriin ei tule kestämään. Mutta silti olen jotenkin iloinen Nörden puolesta. Että saa uuden kokemuksen taas. Toivotaan, että hyvän kokemuksen. Oli suhde sitten pitkä tai lyhyt. Kaikkea hyvää Nördelle.

Ja jaksamista sinulle Puuma.

Kristaliina
Puutalobaby

Voi. Halauksia täältäkin! Ehkä tämä on loppujen lopuksi teille kaikille kolmelle hyvä käänne - just se, että meni näin, eikä jonkun katkeran riidan kautta... Jää kauniimmat muistot ja hyvä maku suuhun? Tai siis toivottavasti! Vaikka ymmärrän, jos ei siltä ihan ensikärkeen tunnukaan - ero on kuitenkin aina ero, ja teillä oli kuitenkin jo aika pitkä suhde, vaikka se "sivusuhde" olikin... Jaksamisia!

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos <3

Niin, järki sanoo, että näin oli paras. Ja itseasiassa ehdin jopa tuulettamaankin, että suhde tosiaan loppui näin, eikä vaikka riitaan tai...kiinnijäämiseen. Ihan hyvä maku on suussa, muistin jopa kiittää Nörttipoikaa että sain kuitenkin niinkin paljon aikaa hänen kanssaan; mehän kun oltiin alusta asti sovittu että juttu loppuu, mikäli hän löytää jonkun, jonka kanssa voi alkaa "oikeaan suhteeseen".

Nörttipoika muisti myös sanoa, että on siihen [oikeaan suhteeseen] nyt oikeasti valmis, ja että se on minun ansiotani. Gee, thanks :D Noei, on tietysti ihanaa ja imartelevaa kuulla, että on oikeasti edes vähän vaikuttanut siihen, että hän on enemmän sinut itsensä kanssa ja valmis menemään eteenpäin. Mutta tietysti myös vähän katkeransuloista... 

 

Platypus

Tsemppiä suhdesuruihin! Toivottavasti Nörttipoika ei tule satutetuksi laastarina. Ja voimia omaan kärvistelyysi - jossain vaiheessa se sitten lopulta helpottaa. Sitä odotellessa..

Jane C.

Kaipuu on, rakastuhanneksi pirstonuttämän sydämen.Mutta yksikään siruei ole mennyt hukkaan.- Izumi Shikibu

Jane C.

Kiitos, Lily, muotoilujen sisukkaasta vastustuksesta!

CougarWoman
CougarWoman

Muotoiluja tai ei, liikutti silti. Kiitos tästä <3

kuolematon (Ei varmistettu)

Alotin lukemaan tätä tekstiä ihan että MITÄ?! Ja sitten kun luin nörtin panneen jotain tuli olo MITEN SE KEHTAA :D Sitten tajusin että niin.. Ehkä se saa kuitenkin tehdä niin.. :D En vain oisi halunnu lopettaa teidän ns. yhteisestä elämisestä lukemista :( No ehkäpä se kesäkäsi on sitten seuraava ;)

Monilla muilla lukijoilla on myös tullut näköjään sama mieleen kuin minulla: nörtti voi olla laastari. Mitenhän käy, jos näin onkin? Veikkaatko nörtin tulevan ns. häntä koipien välissä luoksesi sitten? Vai uskotko tämän olevan pysyvää, tapahtui heidän kahden välisessä suhteessa mitä tahansa? Joskin suhde ja suhde. He ovat vain panneet, se voi jäädä siihen. Muija ei välttämättä halua nörtin kanssa yhtään mitään enempää..

Jaksamisia :)

CougarWoman
CougarWoman

Heh, täällä oli aika sama ensireaktio ja sitä seuraava oivallus :) 

Ei, Kesäkäsi jää ihan flirtin asteelle, aion nyt vähän huilia mitä tulee uuden seksipartnerin (aktiiviseen) etsimiseen. Tai itseasiassa, seksipartneri saattaa löytyä lähempää kuin luulenkaan - tästä lisää huomisessa postauksessa ;) (Vau mikä suspense vai mitä, hehe.) 

Tällä hetkellä en tiedä, mitä tapahtuu jos suhde on (kuten itsekin epäilen) vain väliaikainen laastari. Riippuu niin monesta asiasta, varsinkin Ykkösmiehestä. Kyllä se muija (heh) kuulemma on avoin tapailulle, etenevät niin että tapailevat ja katsovat meneekö ihan vakavaksi asti. 

Ellen muusta ole kiitollinen niin ainakin siitä, että Nörttipoika oli rehellinen. Olisihan tuo voinut vedättää kahtakin ainakin siihen asti, että tulevaisuus uuden kanssa selviää.

Kiitos <3 

Eilisen lupaukset

Ohhoh, yllättävä käänne. Mutta tosiaan, kaiken keskellä ehkä hyväkin loppujen lopuksi.

Suurin riskihän olisi Nörttipojalle se, että olisi niin tiiviisti suhteessa kiinni ettei edes etsi ketään muuta, ja 5 vuoden kuluttua tajuaa että pitäisi ehkä tehdä asialle jotain. Katkeruus, sehän se pahinta on missä tahansa suhteessa.

Ja rehellisyys on kiitettävää, ei pelaa kaksilla korteilla.

Ihmetystä (Ei varmistettu)

No miten tämä nyt näin meni, juuri 7.7. bloggauksessa suunniteltiin tapaamista ja NP laittoi sinulle kaipaavia, ällöviestejä, että on niin ikävä ja kaipaus ja sattuu jne... ja kaksipäivää myöhemmin se kertoo panneensa jotain 4.-6.7. vkonloppuna??? Mitä Ihmettä??? Kuka kusettaa ja ketä, NP sinua vai sinä meitä lukijoita? Selitystä please?

CougarWoman
CougarWoman

7.7. bloggaus oli kooste edeltävän viikon viestittelyistä, eli ne oli käyty ennen viikonlopun yllätyskäännettä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jaaha, no aika nopeasti kuitenkin edennyt tämä Norden rakkaus siltikin... En valitettavasti enää usko koko blogiin, mutta mukavaa viihdettä. Sulla on hyvä mielikuvitus :)

CougarWoman
CougarWoman

En kai mä nyt noin suosittua "hahmoa" uloskirjoittaisi jos olisi muita vaihtoehtoja.. :D

Oletteko olleet Nörden kanssa yhteyksissä?

CougarWoman
CougarWoman

Ei olla, sanoin sille että tarviin vähän radiohiljaisuutta ensin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.