Lopullisesti loppu; hyvästit Nörttipojalle osa II

Ja tällä kertaa (taas) uskoisin, että ero on lopullinen. Nörttipoika nimittäin tunnusti, että oli viime viikonloppuna harrastanut seksiä, ja että on nyt ”löytänyt potentiaalisen tyttöystäväkandidaatin”. Tyttö on Nörttipojan työtoveri, ja ovat olleet jo pidemmän aikaa ystäviä – kunnes tyttö lopetti edellisen suhteensa viime viikolla.

Uskoutui siitä sitten Nörttipojalle, keskustelivat pitkään, yksi asia johti toiseen…ja päätyivät viettämään yön yhdessä.

Kuulin tästä vasta hetki sitten, joten jos postaukseni ei ole täysin koherentti, se anteeksi annettakoon. Istun nyt toimistolla. Mieli tekisi itkeä, mutta en tietenkään voi. Kädet tärisevät, sydän hakkaa. Palelee.

Olen surullinen, pettynyt, vihainen. En voi uskoa tätä todeksi. Asiaa ei tehnyt helpommaksi se, että Nörttipojan oli pakko ilmoittaa asiasta Whatsappin välityksellä.

Ja toisaalta taas… Olen samanaikaisesti onnellinen Nörttipojan puolesta. Hänelläkin on oikeus onneen, oikeus voida olla jonkun kanssa, joka voi omistaa itsensä hänelle sataprosenttisesti; eikä vain muutamana hekumantäytteisenä tuntina kuukaudessa. Mikä minä olen itsekkäästi häntä omimaan vain omien seksuaalisten frustraatioitteni täyttymyksenä.

”Erosimme” hyvissä väleissä. Nörttipoika haluaisi pitää yhteyttä yhäkin, ystävinä. Sillä merkitsen hänelle ”paljon, muutenkin kuin seksuaalisesti”. En tiedä pystynkö siihen. Aika näyttää. Näin sen pitikin mennä – loppua ilman riitaa, ilman draamaa. Elämänkaaren luonnollinen kehitys, joka oli odotettavissa. Olen kiitollinen, että sain ”pitää” Nörttipojan näinkin kauan omanani; ehkä nyt olikin jo hyvä aika lopettaa. 

En aio aktiivisesti etsiä Nörttipojalle korviketta (vaikka Kesäkäsi onkin kuuma, haha). Ehkä nyt on aika keskittyä sataprosenttisesti Ykkösmieheen, alkaa taas itse tehdä aktiivisesti aloitteita intiimiin kanssakäymiseen. Nörttipoika toimi paineitten purkajana; ehkäpä tästä lähtien yritän taas purkaa paineet kotona.

No, eipähän tarvitse miettiä, kauanko tätä vielä kestää, mihin se johtaa, ja ketä siinä prosessissa satutetaan; Nörttipoika on onnellinen. Ykkösmies on onnellisen tietämätön. Ja minä…en itseasiassa vielä ole pystynyt jäsentelemään, mitä minä olen.

Olen varmaan vähän shokissa. 

Kommentit (24)
 1. Oletteko olleet Nörden kanssa yhteyksissä?

  1. Ei olla, sanoin sille että tarviin vähän radiohiljaisuutta ensin…

 2. No miten tämä nyt näin meni, juuri 7.7. bloggauksessa suunniteltiin tapaamista ja NP laittoi sinulle kaipaavia, ällöviestejä, että on niin ikävä ja kaipaus ja sattuu jne… ja kaksipäivää myöhemmin se kertoo panneensa jotain 4.-6.7. vkonloppuna??? Mitä Ihmettä??? Kuka kusettaa ja ketä, NP sinua vai sinä meitä lukijoita? Selitystä please?

  1. 7.7. bloggaus oli kooste edeltävän viikon viestittelyistä, eli ne oli käyty ennen viikonlopun yllätyskäännettä. 

   1. Jaaha, no aika nopeasti kuitenkin edennyt tämä Norden rakkaus siltikin… En valitettavasti enää usko koko blogiin, mutta mukavaa viihdettä. Sulla on hyvä mielikuvitus 🙂

    1. En kai mä nyt noin suosittua ”hahmoa” uloskirjoittaisi jos olisi muita vaihtoehtoja.. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *