Nörttipojan kyselytunti vol. 2?

Viestiteltiin eilen Nörttipojan kanssa (kuten nykyään päivittäin on tapana). Puhuttiin siitä, miten paljon meidän suhteemme on kuitenkin yli vuoden aikana kehittynyt ja kasvanut; ja miten kumpikaan ei olisi uskonut (tai suunnitellut) sen kestävän näin kauan. Ja että vähän pelottaakin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan; sillä mitä kauemmin suhde kestää, sitä vaikeampaa on joskus erota.

Nörttipoika ehdotti toisen ”kyselytunnin” järjestämistä; aprikoi, kysyisivätkö blogin seuraajat nyt eri asioita kuin viimeksi

Tuumasta toimeen, eli: onko jotain, mitä haluaisit kysyä Nörttipojalta (tai minulta)? Kysymykset voi lähettää tuttuun tapaan joko kommenttikenttään, tai jos haluat pysyä anonyyminä etkä jaksa loggautua ulos, sähköpostiini (osoite sivupalkissa). 

Tuttuun tapaan Nörttipoika lupaa vastata niin rehellisesti kuin suinkin mahdollista, mutta pidättää oikeuden jättää vastaamatta mikäli kysymys on liian henkilökohtainen. (Ei kuulemma tosin äkkiseltään keksi kysymystä, joka hänen mielestään sellainen olisi.) 

Pläjäytän deadlineksi tulevan sunnuntain, eli siihen asti on aikaa kysellä ihan mitä vaan

Kommentit (9)
  1. Puuma; Jos seksisuhde paranisi ykkösmiehen kanssa (seksiä sinua tyydyttävän usein,sinua tyydyttävästi) ,haluaisitko silti jatkaa suhdetta nörden kanssa? Jatkaisitko?

    Nörttipoika; Jos puuma sanoisi saavansa kotona nyt hyvää seksiä tarpeeksi usein,mutta ehdottaisi silti teidän suhteen jatkamista,jatkaisitko?
    Haluaisitko suhteenne ”blogittomana”?

    Molemmat; Osaatteko kuvitella että millaista, ja kuinka rankkaa olisi,jos toinen nyt lopettaisi suhteen?
    Ja kuinka paljon rankemmaksi se käy ajan kuluessa? Pelottaako?

  2. Nörttipojalle: Miltä sinusta henkilökohtaisesti tuntuu olla se ”kolmas pyörä”? Minkä vuoksi etsit aikanaan juuri varattua naista?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *