Paskaa seksiä

Eilen illalla jo kolmas kerta tänä vuonna, kun sain avioseksiä. Yoo-hoo, stop the press!

Ei siitä kyllä etusivun uutiseksi asti olisi.

Ennen vanhaan, vanhoina hyvinä aikoina, kun käytiin krapulassa ottamassa tatuointeja Wilma Schlizewskiltä ja Jack Danielsin löyhkä hengityksessä teki vielä seuraavana päivänäkin puhekuplia vaikka ei oltu sarjakuvassa – noina aikoina seksikin oli hyvää ja sitä oli runsaasti ja joka paikassa.

Vaikka hotellissa odottaakin huone rapein valkoisin lakanoin, on hyvä idea tulla takaisin yökerhon vessasta ja heittää alushousut Rokkikukon syliin siinä kaiken kansan edessä merkiksi siitä, että mimmi on valmis äksöniin ja poistua panemaan parkkihallin tolppaa vasten, kunnes järjestysmies ehtii kammeta monitorinsa äärestä häätämään pois.

Kun löydämme itsemme sunnuntai-iltapäivänä Oslon parhaasta rokkibaarista vielä edellisen päivän biletyksestä humaltuneina; hair of the dog ja sitten ollaan taas juhlatunnelmissa. Vessassa on ahdasta yhtyä.

Kun hotellihuoneen vessan peiliin ilmestyy seuraavan aamun suihkusession aikana selkeä printti naisesta, jota oltiin pantu pitkään ja hartaasti edellisenä yönä, siinä vessan lavuaarin päällä. Kampauksenkin melkein erotti.

Kun lakanat kastuivat, eivät hiestä, vaan shampanjasta. Tai viskistä. Yksi kierähdys liikaa ja löydämme itsemme sisäkkäin lattialta nauramasta hysteerisesti. Lisää viinaa, silmät liikkuu.

Ja eihän se seksi silloinkaan itseasiassa mitenkään hyvää ollut – harvoin kännipanot ovat. Mutta mistä olisin voinut tietää, että yleinen tulemattomuus ei johtunutkaan veren alkoholipitoisuudesta, ja että se epätahtinen nylkytys ei johtunutkaan huonosta paikan ja asennon valinnasta, vaan oli standardi?

Eilen illalla lasi viiniä ja pullo olutta ruuan kanssa. Ei enempää. Aviomies vinkkaa, että tekisi mieli, tekee itseään tykö. Liekö sitten se työpaikkaflirtti, mutta minullakin tekee mieli. Ja kun kerrankin saa, otetaan kyselemättä vastaan.

Ensimmäinen työntö tuntuu hyvältä, mutta muuttuu äkkiä liian nopeaksi; en pysy tahdissa, itseasiassa on helpompi vain maata käytettävänä. Halu hiipuu, ajatukset alkavat harhailla. Yritän ajatella nuoren adoniksen avansseja pysyäkseni edes joten kuten fiiliksissä. Mietin, miltä tuntuisi nuolla hänen nivusiaan, tehdä hänet hulluksi himosta.

“Sä panet liian nopeasti”, vinkaisen.

Aviomies vastaa hampaittensa välistä: tiedän. Ja jatkaa jyystämistään. Kauan. Aivan liian kauan. Erektio hiipuu, minä kuivun. Eihän tästä tule lasta eikä paskaa. Yrittää vielä sormilla, haluaisi että saan orgasmin. Ei onnistu; sormet ovat kuivat, sattuu. Hätistän käden pois, sanon luovuttavani.

morning_after.jpg

Nörttipoika haluaa tietää mikäli saan kotona seksiä. En aio kertoa, hävettää.

Paskaa seksiä. 

Kommentit (3)
 1. Sääli. Ihan kuin miehellä olisi ollut tarkoituskin olla ottamatta sinua huomioon…ja sillä seurauksella, ettei kumpikaan ole tyytyväinen. Ei mene tämän daamin jakeluun…

   

   

  1. Minusta taas kuulostaa vain siltä, että mies tietää rynkyttävänsä liikaa, mutta myös sen, että jos rynkyttää hitaammin, menee mato nukkumaan… Näitä paskoja seksikertoja sattuu varmasti jokaisessa liitossa. Mutta tietysti, jos ne ovat enemmistössä tai jos muunlaisia kertoja ei olekaan, ollaan aika surkeassa tilanteessa. 🙁

   Heikosti positiivistahan tuossa oli se, että tällä kertaa mies sentään halusi sinun tulevan. Harmi vain, että orgasmin antaminen sinulle muuttuu hänelle sitä mahdottomammaksi tehtäväksi, mitä vahvemmin tunnet olevasi Nörttipojan oma…

 2. Sano Nörttipojalle, että sait seksiä, mikäli sitä hänen mielestään voi seksiksi edes kutsua. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *