Viikonlopun jälkilöylyt

Vaaka on näyttänyt toissasunnuntaista asti kaksi kiloa vähemmän kuin sitä edeltävänä perjantaina. Vaikka kyse olikin luultavasti lähinnä nestehukasta, se nauratti silti. Että muka olisimme harrastaneet niin paljon seksiä, että se olisi käynyt teholiikunnasta.

Puuseppä lähetti kuvaviestin. Kuvaa edeltävänä viestinä oli: “kato mitä sä teit mulle!!!!”

Säikähdin – olinko raapinut kynnenjäljet selkään? Imenyt jäljen paikkaan, jota ei saa piiloon vanhempien katseelta?

Kuvassa oli Puuseppä yläkroppa paljaana kasvoillaan epäuskoinen, riemastunut kummastus.

Vatsalihakset olivat huomattavasti selvemmin esillä kuin ennen viikonloppua.

Olin katsellut nälkäisin silmin Puusepän hoikkaa kroppaa koko viikonlopun, joten nyanssierot näkyivät selvästi. Vatsalihakset olivat selvästi kasvaneet, ja mielestäni niihin oli tullut yksi “päkki” lisää – minkä kommentoin Puusepällekin.

“Ai säkin huomasit! No on se sitten totta! Mä aattelin että nään harhoja :D”

 Unohtakaa cross-fit. Unohtakaa lankutus.

Harrastakaa sen sijaan seksiä lähes kaksi vuorokautta putkeen.

Nyt, yli viikkoa myöhemmin, molempien halut ovat palanneet; mieli tekee taas olla toista niin lähellä, kuin vain fyysisesti mahdollista, ja viestittely on sen mukaista. 

Löysin myöhäisheränneenä Game of Thronesin vasta Puusepän sitä suositeltua, ja olen kehittänyt aika messevän sub/dom -fantasian, jonka pääosaa esittää khal Drogo (Jason Momoa). Puuseppä on lupautunut suorittamaan roolityönsä ”niin uskottavasti, että turvasana saattaa olla tarpeen”. Minä mietin, voiko poispestävää sinistä hiusväriä käyttää myös vartalon maalaamiseen, ja kieltääköhän Puusepän uskonto luomivärin ja kajalin käytön. 

drogo.jpg

Tuskin maltamme odottaa seuraavaa tapaamista.

Samaan aikaan viestittelen myös sen 29-vuotiaan kanssa, josta mainitsin täällä. Tyyppi on edelleenkin “ihan kiva”, ja jos jotain olen viime aikoina oppinut, niin sen, ettei kaikkia munia (!) kannata laittaa samaan koriin. Ja siltikin – turha vissiin sanoakaan, että jos molemmat ovat käytettävissä, vietän mieluummin aikaani Puusepän kanssa.

Koska se on vaan ihan älyttömän ihana.

En tiedä, johtuuko se vanhoillisesta uskonnollisesta kasvatuksesta vai mistä, mutta meidän ”suhteessa” Puuseppä vie ja minä vikisen. Kirjaimellisesti. Nuoresta iästään huolimatta Puuseppä ei ole poika, vaan Mies. Huh. 

Kommentit (5)
 1. Khal Drogo on yks erittäin hyvä syy kattoa Game of Thronesia. Tai käydä syömässä ravintolassa missä on samannäköinen tyyppi töissä, oho.

  1. Tai siis oli töissä, en oo nähny enää hetkeen.

  2. Khal Drogo oli mulle ainoa syy katsoa Game of Thronesia. Koko sarjan viehätys katosi tyypin mukana, niin surulliselta kuin se kuulostaakin 😀

   1. Spoiler alert! 😀

    (Ei tosin mulle :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *